Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spezia Calcio 1906 uominietopi
Terzini Tactiek cinque5
34% Balbezit 66%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.5 gemiddelde waardering 51.6
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


8e minuut.
Goti verovert de bal door een tackle van achteren. Goti geeft de bal voor. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks haalt uit met een fantastische trap. Toajari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - uominietopi 0:1

9e minuut.
Goti met een sublieme pass. Kollu probeert naar een medespeler te passen. İbrahimli rent richting de bal. İbrahimli geeft een lange en hoge pass. Marks krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Poludetkinas onderschept slim de pass. Poludetkinas passt de bal in één keer door. Marks is nu in balbezit. Marks haalt uit met een fantastische trap. Toajari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - uominietopi 0:2

19e minuut.
Smolyaninov onderschept slim de pass. Smolyaninov geeft een lange en hoge pass. Marks is nu in balbezit. Marks haalt uit met een fantastische trap. Toajari probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Araujo passt de bal zonder na te denken. İbrahimli rent richting de bal. İbrahimli geeft een lange en hoge pass. Araujo is nu in balbezit. Araujo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Goti rent richting de bal. Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Goti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goti krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Goti heeft problemen om de bal te vangen. Goti probeert naar een medespeler te passen. Araujo is nu in balbezit. Araujo haalt uit met een fantastische trap. Toajari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - uominietopi 0:3

37e minuut.
Braicovich is nu in balbezit. Braicovich geeft de bal voor. Araujo rent richting de bal. Araujo draait met de bal, schiet en ... Toajari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Araujo de bal. Zampatti met een sublieme pass. Daar is Pietrosant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marks is nu in balbezit. Marks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Araujo onderschept slim de pass. Araujo passt de bal in één keer door. İbrahimli bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimli geeft de bal voor. Marks maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia Calcio 1906 69%, uominietopi 31%.
Spezia Calcio 1906 - uominietopi 0:3

48e minuut.
Nevejans rent richting de bal. Nevejans geeft een hoge lob. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo schiet op doel. Toajari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - uominietopi 0:4

50e minuut.
Zampatti is nu in balbezit. Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădescu met een sublieme pass. Marks is nu in balbezit. Marks schiet op doel. Toajari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Internato passt de bal zonder na te denken. Poludetkinas is nu in balbezit. Poludetkinas geeft een hoge lob. Araujo is nu in balbezit. Araujo draait met de bal, schiet en ... Toajari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goti met de inworp. İbrahimli is nu in balbezit. İbrahimli geeft een lange en hoge pass. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - uominietopi 0:5

67e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Marks is nu in balbezit. Klungelig pakt Marks de bal. Marks schiet op doel. Toajari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - uominietopi 0:6

71e minuut.
Zanardo probeert naar een medespeler te passen. Marks rent richting de bal. Daar is Marks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marks schiet op doel. Toajari probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - uominietopi 0:7

72e minuut.
Internato is nu in balbezit. Internato passt de bal met de wreef. Lange geeft een lange en hoge pass. İbrahimli bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Araujo is nu in balbezit. Araujo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - uominietopi 0:8

78e minuut.
Araujo geeft de bal voor. Marks is nu in balbezit. Marks geeft de bal voor. Araujo maakt een snoekduik en kopt de bal. Lange probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. İbrahimli neemt de hoekschop. Araujo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
İbrahimli is nu in balbezit. İbrahimli geeft de bal voor. Coronato rent richting de bal. Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft de bal voor. Marks is nu in balbezit. Marks draait met de bal, schiet en ... Toajari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia Calcio 1906 70%, uominietopi 30%.
Spezia Calcio 1906 - uominietopi 0:8