Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUPITER 10 FC RESCO`S
super attack Tactiek B 433 ELP 10 INV
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
47.8 gemiddelde waardering 63.8
solide Schieten formidabel
redelijk Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Ewiak verovert de bal door een tackle van achteren. Cerofolini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ewiak. Ewiak krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Cugnone rent richting de bal. Cugnone passt de bal met de wreef. Trillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Tikkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Cerofolini passt de bal met de wreef. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez passt de bal in één keer door. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Dimitrescu bokst de bal weg.

20e minuut.
La Casella kopt de bal weg. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez speelt de bal door. Daar is Brendolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brendolini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Liniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez passt de bal met de wreef. La Casella rent richting de bal. La Casella geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Brendolini rent richting de bal. Brendolini met een sublieme pass. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Dimitrescu bokst de bal weg.

32e minuut.
Ewiak kopt de bal weg. Cerofolini probeert de bal met de borst te controleren. Cerofolini speelt de bal door. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Johannisbauer passt de bal zonder na te denken. Domínguez speelt de bal door. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini schiet op doel. Daar is Miliaresis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUPITER 10 72%, FC RESCO`S 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JUPITER 10 - FC RESCO`S 0:0

46e minuut.
Bestry komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dimitrescu trapt de bal weg van het doel. Kochan kopt de bal weg. Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Biagiotti de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - FC RESCO`S 1:0

56e minuut.
Johannisbauer neemt vlug de vrije trap. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ewiak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Gerets passt de bal met de wreef. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bestry de bal. Bestry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. La Casella stond buitenspel. Telles komt het veld opgelopen.

65e minuut.
La Casella rent richting de bal. La Casella passt de bal in één keer door. Bestry is nu in balbezit. Bestry schiet op doel. Dimitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JUPITER 10 - FC RESCO`S 1:1

68e minuut.
La Casella heeft problemen om de bal te vangen. La Casella passt de bal in één keer door. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry draait met de bal, schiet en ... Dimitrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - FC RESCO`S 1:2

71e minuut.
Klungelig pakt La Casella de bal. La Casella passt de bal in één keer door. Bestry is nu in balbezit. Bestry draait met de bal, schiet en ... Dimitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - FC RESCO`S 1:3

75e minuut.
Cerofolini passt de bal zonder na te denken. Daar is Bestry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Casella is nu in balbezit. Bestry rent richting de bal. Bestry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - FC RESCO`S 1:4

78e minuut.
Domínguez met de inworp. Cugnone rent richting de bal. Trillo maakt een afschuwelijke overtreding. Trillo krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Bestry probeert naar een medespeler te passen. La Casella is nu in balbezit. La Casella passt de bal in één keer door. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cerofolini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Murillo kopt de bal weg. La Casella heeft problemen om de bal te vangen. La Casella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bestry rent richting de bal. La Casella rent richting de bal. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry haalt uit met een fantastische trap. Dimitrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - FC RESCO`S 1:5

89e minuut.
Hufajko met een sublieme pass. Telles rent richting de bal. Gerets legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gerets krijgt een gele kaart. Telles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Castillo neemt zijn aanloop. Tikkanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUPITER 10 66%, FC RESCO`S 34%.
JUPITER 10 - FC RESCO`S 1:5