Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea barcelona Fuck Yea.
433 Tactiek Closer
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 42.6
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Lemma geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanisławek met een snelle inworp. Deisler is nu in balbezit. Deisler geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sandrini heeft problemen om de bal te vangen. Fejes rent richting de bal. Fejes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Fuck Yea. 0:1

10e minuut.
Rigotto passt de bal met de wreef. Stanisławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławek passt de bal met de wreef. Deisler bereikt de bal nog maar net als eerste. Deisler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Fuck Yea. 0:2

18e minuut.
Coppari onderschept slim de pass. Coppari speelt de bal door. Deisler rent richting de bal. Memmi rent richting de bal. Memmi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klungelig pakt Rigotto de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Memmi neemt de hoekschop. Fejes heeft problemen om de bal te vangen. Fejes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fejes is nu in balbezit. Deisler is nu in balbezit. Fejes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deisler rent richting de bal. Deisler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Fuck Yea. 0:3

24e minuut.
Ilie met een sublieme pass. Deisler rent richting de bal. Deisler passt de bal in één keer door. Daar is Fejes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Lemma rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Coppari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coppari met een sublieme pass. Deisler rent richting de bal. Memmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Fuck Yea. 0:4

32e minuut.
Deisler rent richting de bal. Deisler schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sandrini de bal onder controle te krijgen. Fejes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Fuck Yea. 0:5

43e minuut.
Sandrini trapt de bal weg van het doel. Stanisławek kopt de bal weg. Fejes kan de bal niet met de borst controleren. Deisler bereikt de bal nog maar net als eerste. Deisler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Fuck Yea. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea barcelona 78%, Fuck Yea. 22%.
Chelsea barcelona - Fuck Yea. 0:6

46e minuut.
Geldani bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppari onderschept slim de pass. Coppari geeft een lange en hoge pass. Fejes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Fuck Yea. 0:7

48e minuut.
Suardi met een sublieme pass. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek met een sublieme pass. Fejes is nu in balbezit. Fejes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek geeft de bal voor. Fejes is nu in balbezit. Fejes draait met de bal, schiet en ... Locorotondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Fuck Yea. 0:8

51e minuut.
Geldani heeft problemen om de bal te vangen. Deisler onderschept slim de pass. Deisler passt de bal zonder na te denken. Fejes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Locorotondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Stanisławek probeert naar een medespeler te passen. Deisler rent richting de bal. Deisler passt de bal zonder na te denken. Fejes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Fuck Yea. 0:9

62e minuut.
Stanisławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Deisler rent richting de bal. Deisler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fejes de bal. Fejes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Fuck Yea. 0:10

64e minuut.
Femia kopt de bal weg. Coppari bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppari geeft een hoge lob. Fejes rent richting de bal. Fejes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Memmi rent richting de bal. Memmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rigotto geeft een lange en hoge pass. Coppari probeert de bal aan de voet te houden. Coppari passt de bal met de wreef. Fejes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Femia probeert naar een medespeler te passen. Stanisławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławek probeert naar een medespeler te passen. Deisler is nu in balbezit. Deisler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Deisler passt de bal in één keer door. Fejes probeert naar een medespeler te passen. Memmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmi draait met de bal, schiet en ... Locorotondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Fuck Yea. 0:11

76e minuut.
Scimonello speelt de bal door. Inworp. Stanisławek met de inworp. Deisler heeft problemen om de bal te vangen. Deisler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Memmi is nu in balbezit. Memmi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lemma de bal. Fejes rent richting de bal. Fejes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Fuck Yea. 0:12

80e minuut.
Stanisławek passt de bal zonder na te denken. Deisler rent richting de bal. Deisler geeft de bal voor. Memmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea barcelona 81%, Fuck Yea. 19%.
Chelsea barcelona - Fuck Yea. 0:12