Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pianorese FC REAL VIACCIA
442_medio Tactiek Unlimited G
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 61.7
adequate Schieten outstanding
adequate Passen excellent
good Verdedigen formidable


4e minuut.
Tomella met een sublieme pass. Daar is Seragni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuñón speelt de bal door. Damyanov rent richting de bal. Damyanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vacher met een sublieme pass. Sottile bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottile passt de bal met de wreef. Fernández Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cervera draait met de bal, schiet en ... Kardynał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianorese FC - REAL VIACCIA 0:1

13e minuut.
Daar is Sottile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sottile met een sublieme pass. Tuñón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Damyanov de bal. Damyanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tomella is nu in balbezit. Damyanov onderschept slim de pass. Damyanov draait met de bal, schiet en ... Kardynał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sottile bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottile passt de bal zonder na te denken. Tuñón heeft problemen om de bal te vangen. Tuñón geeft een hoge lob. Fernández Cervera springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Tuñón met een snelle inworp. Duzyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuñón de bal. Tuñón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Duzyan rent richting de bal. Duzyan passt de bal zonder na te denken. Fernández Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cervera draait met de bal, schiet en ... Kardynał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianorese FC - REAL VIACCIA 0:2

28e minuut.
Fernández Cervera speelt de bal door. Inworp. Levo met de inworp. Olivieri is nu in balbezit. Olivieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gülenay rent richting de bal. Chung met een sublieme pass. Duzyan met een sublieme pass. Fernández Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cervera schiet op doel. Kardynał bokst de bal weg.

35e minuut.
Duzyan passt de bal in één keer door. Sottile rent richting de bal. Sottile geeft de bal voor. Fernández Cervera krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Fernández Cervera is nu in balbezit. Fernández Cervera passt de bal in één keer door. Sottile bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottile geeft een hoge lob. Damyanov springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Walder trapt de bal weg. Daar is Olivieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuñón probeert naar een medespeler te passen. Fernández Cervera rent richting de bal. Fernández Cervera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianorese FC 77%, REAL VIACCIA 23%.
Pianorese FC - REAL VIACCIA 0:2

46e minuut.
Fernández Cervera onderschept slim de pass. Fernández Cervera passt de bal zonder na te denken. Sion speelt de bal door. Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Ignjovski is nu in balbezit. Ignjovski passt de bal in één keer door. Sottile bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottile geeft een hoge lob. Fernández Cervera krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sottile met een snelle inworp. Levo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzyan onderschept slim de pass. Duzyan geeft de bal voor. Fernández Cervera krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Tomella is nu in balbezit. Tomella passt de bal zonder na te denken. Daar is Lonati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cervera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Duzyan passt de bal in één keer door. Sion geeft een lange en hoge pass. Damyanov kopt de bal weg. Fernández Cervera rent richting de bal. Fernández Cervera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Duzyan kopt de bal weg. Damyanov rent richting de bal. Damyanov probeert naar een medespeler te passen. Fernández Cervera rent richting de bal. Fernández Cervera haalt uit met een fantastische trap. Kardynał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Sottile is nu in balbezit. Sottile geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mićko de bal. Damyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Damyanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cervera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Damyanov de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olivieri kopt de bal weg. Bergkamp rent richting de bal. Duzyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duzyan krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Tomella kopt de bal weg. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón passt de bal in één keer door. Damyanov rent richting de bal. Damyanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Sottile rent richting de bal. Sottile probeert naar een medespeler te passen. Fernández Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cervera schiet op doel. Kardynał werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Sion met een sublieme pass. Tuñón probeert de bal aan de voet te houden. Sottile speelt de bal door. Duzyan is nu in balbezit. Duzyan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Daar is Tomella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duzyan verovert de bal door een tackle van achteren. Duzyan passt de bal zonder na te denken. Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Tuñón probeert naar een medespeler te passen. Sottile bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottile geeft de bal voor. Damyanov rent richting de bal. Damyanov schiet op doel. Kardynał bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianorese FC 77%, REAL VIACCIA 23%.
Pianorese FC - REAL VIACCIA 0:2