Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crecchio Cipolle
352top Tactiek 4-4-2 new
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 62.6
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Idler onderschept slim de pass. Idler geeft de bal voor. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky draait met de bal, schiet en ... Lambot probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rychman passt de bal met de wreef. Tomazzi rent richting de bal. Tomazzi passt de bal zonder na te denken. Idler rent richting de bal. Idler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Arauag bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauag passt de bal in één keer door. Zubíček rent richting de bal. Zubíček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crecchio - Cipolle 1:0

29e minuut.
Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz passt de bal in één keer door. Tomazzi probeert naar een medespeler te passen. Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler schiet op doel. Lambot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crecchio - Cipolle 1:1

30e minuut.
Arauag bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauag geeft de bal voor. Bogdanowicz controleert de bal met de borst. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiralan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Daar is Rychman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychman probeert naar een medespeler te passen. Idler is nu in balbezit. Idler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crecchio - Cipolle 1:2

41e minuut.
Tomazzi speelt de bal door. Daar is Rychman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychman speelt de bal door. Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Árabe rent richting de bal. Árabe geeft een hoge lob. Rychman is nu in balbezit. Rychman geeft een hoge lob. Idler rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rychman met een sublieme pass. Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler schiet op doel. Lambot probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Árabe de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Terrazas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crecchio 46%, Cipolle 54%.
Crecchio - Cipolle 1:2

46e minuut.
Lewczuk geeft een hoge lob. Arežina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky begaat een overtreding. Bozóky krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Idler met een sublieme pass. Tomazzi heeft problemen om de bal te vangen. Tomazzi passt de bal met de wreef. Bozóky rent richting de bal. Bozóky schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crecchio - Cipolle 1:3

62e minuut.
Idler verovert de bal door een tackle van achteren. Idler passt de bal in één keer door. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Inworp. Gargiuli komt het veld opgelopen. Sisinni komt het veld opgelopen. Rychman met de inworp. Tomazzi met een sublieme pass. Gargiuli is nu in balbezit. Gargiuli schiet op doel. Lambot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Árabe de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crecchio - Cipolle 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crecchio 49%, Cipolle 51%.
Crecchio - Cipolle 1:4