Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toalha branca Total Confusion UTD
Ivanka Ivankovic Tactiek T Eclipse Ala
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
57.2 gemiddelde waardering 60
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen solid


13e minuut.
Cella onderschept slim de pass. Cella geeft een lange en hoge pass. Durkan kopt de bal weg. Moribondo rent richting de bal. Moribondo schiet op doel. Szakály kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Trí Thắng probeert naar een medespeler te passen. Lábas met een sublieme pass. Berlingieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingieri geeft een hoge lob. Lábas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lábas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Berlingieri kopt de bal weg. Magliocca probeert de bal aan de voet te houden. Trí Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Thắng schiet op doel. Ramazzotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Beato rent richting de bal. Met opzet legt Lábas zijn tegenspeler op de grond. Beato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moribondo is nu in balbezit. Moribondo geeft een hoge lob. Butz maakt een snoekduik en kopt de bal. Szakály bokst de bal weg.

30e minuut.
Berlingieri geeft een lange en hoge pass. Abrante probeert de bal aan de voet te houden. Fanetti rent richting de bal. Fanetti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kołakowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toalha branca 42%, Total Confusion UTD 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
toalha branca - Total Confusion UTD 0:0

46e minuut.
Fonti komt het veld opgelopen. Kroczek komt het veld opgelopen. Bizarro komt het veld opgelopen. Enrique komt het veld opgelopen. Citter komt het veld opgelopen. Lauth komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Beato bereikt de bal nog maar net als eerste. Beato geeft de bal voor. Lauth kopt de bal weg. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szakály verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Enrique speelt de bal door. Lauth bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enrique zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lauth geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lauth rent richting de bal. Lauth passt de bal met de wreef. Enrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lauth geeft een hoge lob. Kroczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Szakály werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kroczek kopt de bal weg. Butz met een sublieme pass. Rusticoni verovert de bal door een tackle van achteren. Lauth is nu in balbezit. Lauth haalt uit met een fantastische trap. Szakály verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Butz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Total Confusion UTD 0:1

80e minuut.
Lauth rent richting de bal. Inworp. Enrique met de inworp. Lauth geeft een lange en hoge pass. Butz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ramazzotti speelt de bal door. Enrique kopt de bal weg. Lauth kan de bal niet met de borst controleren. Lauth geeft de bal voor. Kroczek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toalha branca 58%, Total Confusion UTD 42%.
toalha branca - Total Confusion UTD 0:1