Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mi Corigliano Real Termini
Normal Tactiek Blunavy
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.9 gemiddelde waardering 51.4
weak Schieten good
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Anzalone probeert de bal aan de voet te houden. Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. Faya speelt de bal door. Rapagnani rent richting de bal. Rapagnani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tripi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripi met een sublieme pass. Rapagnani rent richting de bal. Rapagnani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Real Termini 0:1

6e minuut.
Tripi is nu in balbezit. Tripi passt de bal zonder na te denken. Telminovas is nu in balbezit. Telminovas haalt uit met een fantastische trap. Rapagnani probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Real Termini 0:2

10e minuut.
Maso rent richting de bal. Selis onderschept slim de pass. Selis geeft een hoge lob. Telminovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Real Termini 0:3

12e minuut.
Tripi geeft de bal voor. Bonato kopt de bal weg. Cusimano is nu in balbezit. Rapagnani verovert de bal door een tackle van achteren. Rapagnani schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Daar is Tripi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tripi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonato de bal. Rapagnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapagnani geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Real Termini 0:4

21e minuut.
Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripi verovert de bal door een tackle van achteren. Tripi speelt de bal door. Rapagnani is nu in balbezit. Rapagnani haalt uit met een fantastische trap. Arcidiaco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urraci heeft problemen om de bal te vangen. Rapagnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapagnani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. Faya geeft een hoge lob. Telminovas is nu in balbezit. Telminovas haalt uit met een fantastische trap. Arcidiaco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Real Termini 0:5

25e minuut.
Tripi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripi passt de bal met de wreef. Telminovas is nu in balbezit. Telminovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Real Termini 0:6

26e minuut.
Bonato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonato probeert naar een medespeler te passen. Coeli rent richting de bal. Telminovas verovert de bal door een tackle van achteren. Telminovas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mughini geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Faya zal de hoekschop nemen. Rapagnani springt en kopt de bal. Arcidiaco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Real Termini 0:7

32e minuut.
Maso kopt de bal weg. Tripi geeft de bal voor. Daar is Urraci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapagnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapagnani haalt uit met een fantastische trap. Arcidiaco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Real Termini 0:8

34e minuut.
Faya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kossuth geeft een hoge lob. Telminovas is nu in balbezit. Telminovas haalt uit met een fantastische trap. Arcidiaco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Real Termini 0:9

35e minuut.
Baldiraghi heeft problemen om de bal te vangen. Rapagnani rent richting de bal. Cusimano rent richting de bal. Rapagnani onderschept slim de pass. Tripi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Telminovas is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tripi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Telminovas springt en kopt de bal. Arcidiaco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Real Termini 0:10

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arcidiaco trapt de bal weg van het doel. Tripi speelt de bal door. Telminovas rent richting de bal. Telminovas draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Tripi heeft problemen om de bal te vangen. Tripi met een sublieme pass. Selis probeert naar een medespeler te passen. Rapagnani rent richting de bal. Rapagnani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Real Termini 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mi Corigliano 86%, Real Termini 14%.
Mi Corigliano - Real Termini 0:11

49e minuut.
Cusimano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossuth onderschept slim de pass. Kossuth met een sublieme pass. Rapagnani rent richting de bal. Rapagnani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kossuth passt de bal zonder na te denken. Telminovas heeft problemen om de bal te vangen. Telminovas passt de bal zonder na te denken. Rapagnani is nu in balbezit. Rapagnani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Selis geeft de bal voor. Arcidiaco speelt de bal door. Selis is nu in balbezit. Selis geeft een hoge lob. Rapagnani springt en kopt de bal. Arcidiaco bokst de bal weg.

62e minuut.
Telminovas is nu in balbezit. Telminovas passt de bal met de wreef. Rapagnani rent richting de bal. Rapagnani draait met de bal, schiet en ... Arcidiaco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Real Termini 0:12

65e minuut.
Selis passt de bal met de wreef. Kossuth is nu in balbezit. Kossuth passt de bal zonder na te denken. Rapagnani is nu in balbezit. Rapagnani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tripi met een sublieme pass. Klungelig pakt Kossuth de bal. Kossuth passt de bal met de wreef. Faya rent richting de bal. Faya geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Faya speelt de bal door. Klungelig pakt Telminovas de bal. Mughini is nu in balbezit. Rapagnani onderschept slim de pass. Rapagnani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Telminovas onderschept slim de pass. Cusimano is nu in balbezit. Telminovas onderschept slim de pass. Telminovas probeert naar een medespeler te passen. Rapagnani bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kossuth passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tripi de bal. Tripi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Telminovas de bal. Telminovas schiet op doel. Paal! Arcidiaco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rapagnani is nu in balbezit. Rapagnani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Real Termini 0:13

89e minuut.
Urraci geeft een lange en hoge pass. Selis probeert naar een medespeler te passen. Kossuth probeert naar een medespeler te passen. Rapagnani rent richting de bal. Rapagnani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mi Corigliano 84%, Real Termini 16%.
Mi Corigliano - Real Termini 0:13