Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barletta1979 Flynet Football Club
ASSURDO Tactiek Icarium 523TrAB
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 17
48.7 gemiddelde waardering 63.3
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Poveda geeft de bal voor. Milde kopt de bal weg. Krepek rent richting de bal. Krepek draait met de bal, schiet en ... Lică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Flynet Football Club 0:1

9e minuut.
Jurcic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poveda met een sublieme pass. Milde is nu in balbezit. Milde haalt uit met een fantastische trap. Lică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Flynet Football Club 0:2

16e minuut.
Pakul geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurcic met de inworp. Poveda met een sublieme pass. Jurcic geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pakul kan de bal niet met de borst controleren. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde rent richting de bal. Milde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Poveda passt de bal in één keer door. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek passt de bal in één keer door. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Israel is nu in balbezit. Daar is Israel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Israel geeft de bal voor. Jurcic geeft de bal voor. Milde maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 65%, Flynet Football Club 35%.
Barletta1979 - Flynet Football Club 0:2

48e minuut.
Pakul onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poveda neemt de hoekschop. Milde springt en kopt de bal. Lică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Flynet Football Club 0:3

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lică niet meer kan verder spelen. Borowy komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Jurcic is nu in balbezit. Jurcic passt de bal met de wreef. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda passt de bal zonder na te denken. Milde rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Flynet Football Club 0:4

58e minuut.
Hrust rent richting de bal. Igartua bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust onderschept slim de pass. Hrust schiet op doel. Strumskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Flynet Football Club 1:4

60e minuut.
Stencel rent richting de bal. Poveda verovert de bal door een tackle van achteren. Poveda passt de bal zonder na te denken. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek haalt uit met een fantastische trap. Borowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poveda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Milde maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Valbuena passt de bal met de wreef. Krepek is nu in balbezit. Krepek schiet op doel. Borowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pakul is nu in balbezit. Pakul passt de bal zonder na te denken. Poveda met een sublieme pass. Krepek rent richting de bal. Krepek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Duțulescu is nu in balbezit. Poveda verovert de bal door een tackle van achteren. Poveda speelt de bal door. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde haalt uit met een fantastische trap. Borowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Poveda zal de hoekschop nemen. Daar is Krepek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krepek schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pakul is nu in balbezit. Israel onderschept slim de pass. Israel geeft een lange en hoge pass. Milde rent richting de bal. Milde draait met de bal, schiet en ... Borowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Milde is nu in balbezit. Poveda probeert naar een medespeler te passen. Krepek heeft problemen om de bal te vangen. Krepek draait met de bal, schiet en ... Borowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Flynet Football Club 1:5

79e minuut.
Jurcic is nu in balbezit. Jurcic passt de bal zonder na te denken. Milde rent richting de bal. Milde draait met de bal, schiet en ... Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Flynet Football Club 1:6

83e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Poveda passt de bal met de wreef. Milde rent richting de bal. Milde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - Flynet Football Club 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 67%, Flynet Football Club 33%.
Barletta1979 - Flynet Football Club 1:7