Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kobaïa Littoria
kobaia5 Tactiek 433conAla
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 69.1
average Schieten outstanding
good Passen outstanding
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Sinkgraven is nu in balbezit. Sinkgraven passt de bal met de wreef. Del Dottore bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Dottore geeft een hoge lob. Ezelskis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Del Dottore geeft een hoge lob. Ezelskis kopt de bal weg. Ramoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waltner rent richting de bal. Waltner draait met de bal, schiet en ... Cacciopini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ramoni heeft problemen om de bal te vangen. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner rent richting de bal. Waltner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri met een sublieme pass. Sarno rent richting de bal. Sarno geeft de bal voor. Waltner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Del Dottore passt de bal in één keer door. Drecogna heeft problemen om de bal te vangen. Waltner rent richting de bal. Waltner draait met de bal, schiet en ... Cacciopini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Littoria 0:1

20e minuut.
Sarno rent richting de bal. Sarno geeft een lange en hoge pass. Waltner rent richting de bal. Waltner draait met de bal, schiet en ... Cacciopini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Littoria 0:2

21e minuut.
Olde Riekerink onderschept slim de pass. Olde Riekerink geeft een lange en hoge pass. Drecogna heeft problemen om de bal te vangen. Waltner rent richting de bal. Waltner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Carella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Luca Nieri probeert naar een medespeler te passen. Del Dottore probeert naar een medespeler te passen. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Littoria 0:3

28e minuut.
Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner rent richting de bal. Di Luca Nieri speelt de bal door. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Milevoj met de inworp. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner passt de bal zonder na te denken. Daar is Ezelskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap. Cacciopini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Semov verovert de bal door een tackle van achteren. Semov geeft een hoge lob. Schiavelli probeert de bal met de borst te controleren. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sinkgraven passt de bal zonder na te denken. Del Dottore is nu in balbezit. Del Dottore geeft de bal voor. Ezelskis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Littoria 0:4

44e minuut.
Sarno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarno passt de bal zonder na te denken. Ezelskis heeft problemen om de bal te vangen. Ezelskis draait met de bal, schiet en ... Cacciopini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Littoria 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kobaïa 77%, Littoria 23%.
Kobaïa - Littoria 0:5

47e minuut.
Milevoj speelt de bal door. Isham speelt de bal door. Ezelskis rent richting de bal. Sarno is nu in balbezit. Sarno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Semov met de inworp. Schiavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri onderschept slim de pass. Del Dottore is nu in balbezit. Del Dottore geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Del Dottore rent richting de bal. Del Dottore passt de bal zonder na te denken. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri geeft de bal voor. Waltner springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cacciopini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Sinkgraven onderschept slim de pass. Sinkgraven passt de bal met de wreef. Sarno rent richting de bal. Sarno geeft een hoge lob. Waltner springt en kopt de bal. Cacciopini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Ramsey kopt de bal weg. Sarno rent richting de bal. Ezelskis rent richting de bal. Sarno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Carella passt de bal met de wreef. Schiavelli heeft problemen om de bal te vangen. Del Dottore bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Di Luca Nieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Luca Nieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri passt de bal zonder na te denken. Waltner rent richting de bal. Waltner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Littoria 0:6

63e minuut.
Del Dottore bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Dottore passt de bal in één keer door. Waltner rent richting de bal. Waltner haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ramoni de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Del Dottore kopt de bal weg. Waltner rent richting de bal. Dowgwiłło begaat een overtreding. Waltner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isham komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Del Dottore bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Dottore passt de bal zonder na te denken. Waltner rent richting de bal. Waltner draait met de bal, schiet en ... Cacciopini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Littoria 0:7

73e minuut.
Waltner kopt de bal weg. Schiavelli is nu in balbezit. Del Dottore schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Del Dottore moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Del Dottore schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Ramsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsey passt de bal in één keer door. Sarno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarno geeft een hoge lob. Waltner maakt een snoekduik en kopt de bal. Cacciopini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Littoria 0:8

77e minuut.
Drecogna controleert de bal met de borst. Ezelskis is nu in balbezit. Dowgwiłło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ezelskis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ezelskis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Di Luca Nieri verovert de bal door een tackle van achteren. Di Luca Nieri passt de bal zonder na te denken. Isham is nu in balbezit. Isham geeft de bal voor. Ezelskis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Waltner rent richting de bal. Waltner draait met de bal, schiet en ... Dowgwiłło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap. Cacciopini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Littoria 0:9

83e minuut.
Sarno is nu in balbezit. Sarno passt de bal met de wreef. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner schiet op doel. Cacciopini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Littoria 0:10

88e minuut.
Sinkgraven met een snelle inworp. Sarno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarno geeft de bal voor. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Semov probeert naar een medespeler te passen. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri passt de bal met de wreef. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kobaïa 81%, Littoria 19%.
Kobaïa - Littoria 0:10