Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpolli Bad Religion
Roberto De Zerbi Tactiek INGABBIO
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
48.9 gemiddelde waardering 54.6
redelijk Schieten solide
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


22e minuut.
Kirazcı rent richting de bal. Żbikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirazcı onderschept slim de pass. Grubješić rent richting de bal. Grubješić haalt uit met een fantastische trap. Conoscitore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Bad Religion 0:1

25e minuut.
Höskuldsson passt de bal in één keer door. Chronas rent richting de bal. Chronas probeert naar een medespeler te passen. Grubješić rent richting de bal. Grubješić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fragoso geeft de bal voor. Conoscitore met een sublieme pass. Fragoso kopt de bal weg. Grubješić heeft problemen om de bal te vangen. Grubješić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Goyens met een sublieme pass. Savasta is nu in balbezit. Savasta geeft de bal voor. Hidijatullin rent richting de bal. Hidijatullin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpolli 53%, Bad Religion 47%.
Liverpolli - Bad Religion 0:1

57e minuut.
Daar is Goyens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goyens passt de bal in één keer door. Höskuldsson speelt de bal door. Grubješić rent richting de bal. Grubješić haalt uit met een fantastische trap. Conoscitore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Bad Religion 0:2

71e minuut.
Rothchild probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Mohd Saad is nu in balbezit. Morice onderschept slim de pass. Fragoso geeft een hoge lob. Grubješić is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Bad Religion 0:3

76e minuut.
Höskuldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Höskuldsson geeft de bal voor. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Bad Religion 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpolli 61%, Bad Religion 39%.
Liverpolli - Bad Religion 0:4