Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:12
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: SST Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
SST I Nuovi Massimi
Normal Tactiek Zapata 2 crnr
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 54
weak Schieten very good
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


4e minuut.
Fumo speelt de bal door. Salvi controleert de bal met de borst. Salvi passt de bal in één keer door. Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salvi probeert de bal aan de voet te houden. Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Iazeolla passt de bal in één keer door. Salvi is nu in balbezit. Bello rent richting de bal. Bello draait met de bal, schiet en ... Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SST - I Nuovi Massimi 0:1

10e minuut.
Fumo controleert de bal met de borst. Fumo passt de bal zonder na te denken. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla draait met de bal, schiet en ... Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Soncin kopt de bal weg. Klungelig pakt Iazeolla de bal. Iazeolla probeert naar een medespeler te passen. Salvi rent richting de bal. Salvi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cotecchia trapt de bal weg van het doel. Fumo kopt de bal weg. Salvi rent richting de bal. Iazeolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iazeolla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SST - I Nuovi Massimi 0:2

17e minuut.
Fumo onderschept slim de pass. Brusaschetto met een sublieme pass. Salvi rent richting de bal. Iazeolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iazeolla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Salvi heeft problemen om de bal te vangen. Iazeolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvi is nu in balbezit. Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SST - I Nuovi Massimi 0:3

23e minuut.
Iazeolla rent richting de bal. Bello is nu in balbezit. Bello geeft een lange en hoge pass. Salvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Carfì, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soncin rent richting de bal. Soncin speelt de bal door. Salvi is nu in balbezit. Salvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kazimierczak geeft een hoge lob. Bello probeert naar een medespeler te passen. Salvi heeft problemen om de bal te vangen. Iazeolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iazeolla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Brusaschetto passt de bal in één keer door. Iazeolla rent richting de bal. Salvi is nu in balbezit. Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SST - I Nuovi Massimi 0:4

32e minuut.
Terenzio rent richting de bal. Iazeolla onderschept slim de pass. Iazeolla passt de bal zonder na te denken. Salvi heeft problemen om de bal te vangen. Salvi schiet op doel. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Iazeolla is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SST - I Nuovi Massimi 0:5

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soncin met een snelle inworp. Fumo speelt de bal door. Iazeolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iazeolla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SST - I Nuovi Massimi 0:6

40e minuut.
Inworp. Soncin met een snelle inworp. Fumo rent richting de bal. Fumo geeft een hoge lob. Salvi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bello schiet op doel. Na een snelle pass probeert Traisci de bal onder controle te krijgen. Salvi is nu in balbezit. Salvi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumo geeft een hoge lob. Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SST 81%, I Nuovi Massimi 19%.
SST - I Nuovi Massimi 0:6

48e minuut.
Salvi schiet op doel. Piccardo probeert de bal aan de voet te houden. Fumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumo geeft de bal voor. Iazeolla maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Soncin geeft de bal voor. Iazeolla maakt een snoekduik en kopt de bal. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Bello rent richting de bal. Bello passt de bal zonder na te denken. Soncin met een sublieme pass. Salvi rent richting de bal. Salvi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Soncin rent richting de bal. Soncin geeft een lange en hoge pass. Daar is Salvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iazeolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iazeolla haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Traisci rent richting de bal. Fumo is nu in balbezit. Fumo passt de bal met de wreef. Salvi rent richting de bal. Salvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SST - I Nuovi Massimi 0:7

65e minuut.
Salvi met een sublieme pass. Soncin bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncin speelt de bal door. Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Battilarda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Canalis komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Traisci speelt de bal door. Soncin is nu in balbezit. Soncin probeert naar een medespeler te passen. Iazeolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iazeolla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sgrignoli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fumo met een snelle inworp. Soncin geeft de bal voor. Iazeolla springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SST - I Nuovi Massimi 0:8

75e minuut.
Bello is nu in balbezit. Bello probeert naar een medespeler te passen. Iazeolla rent richting de bal. Iazeolla draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piccardo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carfì zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brina probeert naar een medespeler te passen. Iazeolla rent richting de bal. Iazeolla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fumo is nu in balbezit. Fumo probeert naar een medespeler te passen. Iazeolla heeft problemen om de bal te vangen. Salvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Soncin rent richting de bal. Soncin geeft de bal voor. Iazeolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iazeolla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SST - I Nuovi Massimi 0:9

85e minuut.
Brandolisio passt de bal zonder na te denken. Fumo rent richting de bal. Fumo passt de bal met de wreef. Salvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kazimierczak rent richting de bal. Kazimierczak geeft de bal voor. Soncin speelt de bal door. Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SST 81%, I Nuovi Massimi 19%.
SST - I Nuovi Massimi 0:9