Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tito football club Temugin
433m Tactiek 2018 5212 MarSx
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 64.2
solid Schieten outstanding
adequate Passen formidable
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Divljak heeft problemen om de bal te vangen. Tavelli speelt de bal door. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić geeft de bal voor. Pećina maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Pijanowski rent richting de bal. Pijanowski passt de bal in één keer door. Głód rent richting de bal. Tosati onderschept slim de pass. Tosati haalt uit met een fantastische trap. Probocskai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ružić rent richting de bal. van Stee begaat een overtreding. Ružić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pascual met een snel genomen vrije trap. Tosati maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tito football club - Temugin 0:1

25e minuut.
Divljak passt de bal zonder na te denken. Tosati rent richting de bal. Tosati met een sublieme pass. Pećina rent richting de bal. Pećina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Pascual passt de bal in één keer door. Tavelli probeert naar een medespeler te passen. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić geeft een hoge lob. Tosati krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tito football club - Temugin 0:2

35e minuut.
Albertini passt de bal met de wreef. Tavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Divljak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Divljak krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Pijanowski onderschept slim de pass. Pijanowski geeft de bal voor. Zaninelli is nu in balbezit. Zasada verovert de bal door een tackle van achteren. Zasada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Pascual onderschept slim de pass. Pascual probeert naar een medespeler te passen. Ružić rent richting de bal. Ružić geeft een lange en hoge pass. Pećina springt en kopt de bal. Probocskai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tito football club - Temugin 0:3

43e minuut.
Inworp. Ružić met de inworp. Pascual geeft een lange en hoge pass. Tosati springt en kopt de bal. Probocskai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tito football club - Temugin 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tito football club 66%, Temugin 34%.
Tito football club - Temugin 0:4

49e minuut.
Pascual passt de bal zonder na te denken. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić speelt de bal door. Pećina rent richting de bal. Pećina haalt uit met een fantastische trap. Probocskai bokst de bal weg.

56e minuut.
van Stee rent richting de bal. van Stee geeft een hoge lob. Pascual kopt de bal weg. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tavelli met een sublieme pass. Daar is Pascual, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascual met een sublieme pass. Ružić is nu in balbezit. Ružić schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Berberović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pascual met een sublieme pass. Daar is Ružić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ružić geeft een hoge lob. Tosati springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tito football club - Temugin 0:5

69e minuut.
Pećina passt de bal zonder na te denken. Pascual speelt de bal door. Pećina is nu in balbezit. Pećina draait met de bal, schiet en ... Probocskai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Ružić geeft een lange en hoge pass. Tosati kopt de bal weg. Klungelig pakt Jara de bal. Pećina rent richting de bal. Pećina haalt uit met een fantastische trap. Probocskai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Pećina geeft een lange en hoge pass. Tosati probeert de bal met de borst te controleren. Probocskai met een sublieme pass. Ružić is nu in balbezit. Ružić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pijanowski heeft problemen om de bal te vangen. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina haalt uit met een fantastische trap. Probocskai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tito football club - Temugin 0:6

85e minuut.
Zaninelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zaninelli geeft de bal voor. Daar is Pijanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosati rent richting de bal. Tosati haalt uit met een fantastische trap. Probocskai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tavelli met de inworp. Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascual geeft een lange en hoge pass. Pećina springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tito football club 72%, Temugin 28%.
Tito football club - Temugin 0:6