Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brancaleone United magica1985
Antistenybis Tactiek 2022
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.1 gemiddelde waardering 59.4
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen solide
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Dong is nu in balbezit. Dong geeft een hoge lob. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... Traversino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - magica1985 0:1

7e minuut.
Pyczółka passt de bal met de wreef. Nicolini is nu in balbezit. Nicolini probeert naar een medespeler te passen. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nicolini kopt de bal weg. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak passt de bal met de wreef. Pyczółka is nu in balbezit. Pyczółka passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mikołajski is nu in balbezit. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak passt de bal zonder na te denken. Grideanu rent richting de bal. Grideanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Heinz geeft de bal voor. Chiara rent richting de bal. Chiara passt de bal in één keer door. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pyczółka rent richting de bal. Pyczółka geeft een lange en hoge pass. Mikołajski kopt de bal weg. Grideanu rent richting de bal. Grideanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - magica1985 0:2

23e minuut.
Nicolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolini met een sublieme pass. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - magica1985 0:3

29e minuut.
Moyal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pyczółka de bal. Pyczółka passt de bal zonder na te denken. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - magica1985 0:4

31e minuut.
Urzáiz met een sublieme pass. Daar is Pasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasiak geeft een hoge lob. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu schiet op doel. Traversino bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pyczółka zal de hoekschop nemen. Nicolini kopt de bal weg. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Mikołajski kopt de bal weg. Klungelig pakt Grideanu de bal. Arcansano is nu in balbezit. Grideanu onderschept slim de pass. Grideanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - magica1985 0:5

39e minuut.
Grideanu speelt de bal door. Pyczółka rent richting de bal. Pyczółka passt de bal met de wreef. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... Traversino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pasiak speelt de bal door. Mikołajski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mangiamele. Mikołajski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 63%, magica1985 37%.
Brancaleone United - magica1985 0:5

51e minuut.
Kınay geeft de bal voor. Grideanu is nu in balbezit. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - magica1985 0:6

65e minuut.
Kınay geeft een hoge lob. Mikołajski kopt de bal weg. Klungelig pakt Mangiamele de bal. Grideanu is nu in balbezit. Grideanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - magica1985 0:7

67e minuut.
Pasiak rent richting de bal. Pasiak passt de bal in één keer door. Grideanu is nu in balbezit. Grideanu passt de bal met de wreef. Nicolini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Moyal met een sublieme pass. Pyczółka speelt de bal door. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - magica1985 0:8

72e minuut.
Pascale heeft problemen om de bal te vangen. Pascale geeft de bal voor. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Chiara rent richting de bal. Słowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowik geeft de bal voor. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... Traversino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grideanu is nu in balbezit. Grideanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - magica1985 0:9

86e minuut.
Nicolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolini geeft een lange en hoge pass. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap. Traversino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - magica1985 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 53%, magica1985 47%.
Brancaleone United - magica1985 0:10