Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avalanche Pavoniana
marco Tactiek Co. Avala. mar24
53% Balbezit 47%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Grzanka is nu in balbezit. Grzanka geeft een hoge lob. Florindi kopt de bal weg. Klungelig pakt Bình Nguyên de bal. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mikhailenko rent richting de bal. Biskupek onderschept slim de pass. Biskupek passt de bal zonder na te denken. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoso schiet op doel. Mateescu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wrotyński verovert de bal door een tackle van achteren. Nichişor onderschept slim de pass. Nichişor passt de bal in één keer door. Subia rent richting de bal. Subia draait met de bal, schiet en ... Mateescu bokst de bal weg.

12e minuut.
Biskupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupek geeft een hoge lob. Filoso rent richting de bal. Filoso draait met de bal, schiet en ... Mateescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - Pavoniana 0:1

14e minuut.
Wrotyński onderschept slim de pass. Wrotyński met een sublieme pass. Biskupek speelt de bal door. Subia rent richting de bal. Subia draait met de bal, schiet en ... Mateescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Subia kopt de bal weg. Klungelig pakt Florindi de bal. Puača begaat een overtreding. Florindi raakt geblesseerd tijdens het duel. Nichişor komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Biskupek verovert de bal door een tackle van achteren. Biskupek geeft de bal voor. Florindi kopt de bal weg. Subia rent richting de bal. Subia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Puača probeert de bal aan de voet te houden. Filoso is nu in balbezit. Mikhailenko is nu in balbezit. Filoso verovert de bal door een tackle van achteren. Filoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Deljkić kopt de bal weg. Biskupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupek passt de bal met de wreef. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nichişor geeft een lange en hoge pass. Subia kopt de bal weg. Barrientos rent richting de bal. Filoso verovert de bal door een tackle van achteren. Filoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Toledo heeft problemen om de bal te vangen. Nichişor is nu in balbezit. Nichişor passt de bal zonder na te denken. Florindi is nu in balbezit. Florindi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Biskupek met de inworp. Daar is Nichişor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nichişor geeft de bal voor. Filoso krijgt zijn hoofd ertegen. Mateescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Grzanka kopt de bal weg. Nichişor geeft een hoge lob. Wrotyński heeft problemen om de bal te vangen. Subia rent richting de bal. Subia draait met de bal, schiet en ... Mateescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Velican kopt de bal weg. Balanikas heeft problemen om de bal te vangen. Subia rent richting de bal. Filoso rent richting de bal. Filoso schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avalanche 72%, Pavoniana 28%.
Avalanche - Pavoniana 0:1

55e minuut.
Asqamov is nu in balbezit. Deljkić verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toledo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nichişor met de inworp. Biskupek probeert naar een medespeler te passen. Florindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Florindi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Biskupek onderschept slim de pass. Biskupek geeft een hoge lob. Filoso rent richting de bal. Subia is nu in balbezit. Florindi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Puača geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nichişor met de inworp. Biskupek geeft een lange en hoge pass. Subia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Laureys stond buitenspel. Käntzig komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avalanche 57%, Pavoniana 43%.
Avalanche - Pavoniana 0:1