Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turris Libyssonis RINGHIOBOYZ
5 2 1 2 Tactiek MU(-).51A3
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
47.7 gemiddelde waardering 59.8
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Quarto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mak. Mak krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Mantineo de bal onder controle te krijgen. Mason is nu in balbezit. Mason met een sublieme pass. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak schiet op doel. Canonico bokst de bal weg.

12e minuut.
Larcinesi passt de bal zonder na te denken. Cologna heeft problemen om de bal te vangen. Pantano rent richting de bal. Pantano draait met de bal, schiet en ... Jackson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - RINGHIOBOYZ 0:1

14e minuut.
Pantano rent richting de bal. Pantano geeft de bal voor. Óváry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi haalt uit met een fantastische trap. Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Capolungo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paolantoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paolantoni geeft een lange en hoge pass. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chalmers met een sublieme pass. Mantineo probeert naar een medespeler te passen. Mason geeft de bal voor. Mak is nu in balbezit. Mak draait met de bal, schiet en ... Canonico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Klungelig pakt Pasi de bal. Pantano is nu in balbezit. Daar is Cologna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cologna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - RINGHIOBOYZ 0:2

35e minuut.
Pasi verovert de bal door een tackle van achteren. Raggiotti verovert de bal door een tackle van achteren. Raggiotti passt de bal in één keer door. Pantano rent richting de bal. Pantano haalt uit met een fantastische trap. Jackson bokst de bal weg. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - RINGHIOBOYZ 0:3

44e minuut.
Raggiotti geeft de bal voor. Pasi heeft problemen om de bal te vangen. Pantano rent richting de bal. Pantano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - RINGHIOBOYZ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turris Libyssonis 50%, RINGHIOBOYZ 50%.
Turris Libyssonis - RINGHIOBOYZ 0:4

48e minuut.
Raggiotti is nu in balbezit. Raggiotti geeft een lange en hoge pass. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - RINGHIOBOYZ 0:5

57e minuut.
Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambertini verovert de bal door een tackle van achteren. Lambertini passt de bal met de wreef. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - RINGHIOBOYZ 0:6

68e minuut.
Mason rent richting de bal. Lambertini onderschept slim de pass. Lambertini met een sublieme pass. Klungelig pakt Cologna de bal. Cologna schiet op doel. Jackson bokst de bal weg. Pantano rent richting de bal. Pantano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - RINGHIOBOYZ 0:7

80e minuut.
Paolantoni is nu in balbezit. Paolantoni passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Parpan de bal onder controle te krijgen. Cologna rent richting de bal. Cologna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano rent richting de bal. Larcinesi is nu in balbezit. Pantano is nu in balbezit. Pantano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raggiotti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Larcinesi krijgt zijn hoofd ertegen. Jackson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pantano rent richting de bal. Pantano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - RINGHIOBOYZ 0:8

86e minuut.
Pantano rent richting de bal. Cologna rent richting de bal. Cologna passt de bal in één keer door. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - RINGHIOBOYZ 0:9

87e minuut.
Paolantoni is nu in balbezit. Paolantoni geeft een lange en hoge pass. Larcinesi kopt de bal weg. Cologna is nu in balbezit. Cologna schiet op doel. Jackson bokst de bal weg.

90e minuut.
Capolungo met een snelle inworp. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi passt de bal in één keer door. Pantano rent richting de bal. Pantano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turris Libyssonis 50%, RINGHIOBOYZ 50%.
Turris Libyssonis - RINGHIOBOYZ 0:9