Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quartu Sant`Elena Leccester
FP4NOINCROCIA2 Tactiek Lowlife5
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 12
40.3 gemiddelde waardering 54.8
good Schieten excellent
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Giovannotti rent richting de bal. Giovannotti geeft een hoge lob. Daar is Herron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pireddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pireddu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Giovannotti verovert de bal door een tackle van achteren. Giovannotti passt de bal in één keer door. Pireddu is nu in balbezit. Pireddu draait met de bal, schiet en ... Esposti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Leccester 0:1

11e minuut.
Garbossa onderschept slim de pass. Garbossa geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Langvik stond buitenspel. Ansolini neemt vlug de vrije trap. Wultański kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vaccarezza verovert de bal door een tackle van achteren. Vaccarezza met een sublieme pass. Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pireddu is nu in balbezit. Pireddu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Guiscardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herron is nu in balbezit. Guiscardo onderschept slim de pass. Pireddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pireddu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bråkenhielm geeft een lange en hoge pass. Herron kopt de bal weg. Garbossa rent richting de bal. Wultański verovert de bal door een tackle van achteren. Wultański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Dedja kopt de bal weg. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Barcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcelos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quartu Sant`Elena - Leccester 1:1

40e minuut.
Agazzone geeft een lange en hoge pass. Barcelos controleert de bal met de borst. Barcelos passt de bal met de wreef. Dedja is nu in balbezit. Dedja haalt uit met een fantastische trap. Partaluoma bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu Sant`Elena 64%, Leccester 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quartu Sant`Elena - Leccester 1:1

64e minuut.
Comparini kopt de bal weg. Ansolini geeft de bal voor. Guiscardo heeft problemen om de bal te vangen. Wultański rent richting de bal. Wultański haalt uit met een fantastische trap. Esposti bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Langvik is nu in balbezit. Agazzone verovert de bal door een tackle van achteren. Agazzone geeft een lange en hoge pass. Wultański is nu in balbezit. Wultański haalt uit met een fantastische trap. Esposti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pireddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pireddu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Leccester 1:2

73e minuut.
Langvik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ansolini neemt vlug de vrije trap. Wultański rent richting de bal. Wultański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Leccester 1:3

75e minuut.
Agazzone is nu in balbezit. Langvik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agazzone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agazzone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wultański rent richting de bal. Wultański draait met de bal, schiet en ... Esposti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - Leccester 1:4

79e minuut.
Ballarino geeft een hoge lob. Langvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agazzone krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu Sant`Elena 63%, Leccester 37%.
Quartu Sant`Elena - Leccester 1:4