Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Cardoso FC REAL PI
442prova Tactiek N.M. Five !
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.2 gemiddelde waardering 53.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


12e minuut.
Skarlas rent richting de bal. Buchla onderschept slim de pass. Buchla geeft een lange en hoge pass. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. Vaalma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Camal is nu in balbezit. Camal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - FC REAL PI 0:1

20e minuut.
Višňovský speelt de bal door. Subev bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev geeft de bal voor. Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - FC REAL PI 0:2

40e minuut.
Jaskóła is nu in balbezit. Laulala begaat een overtreding. Jaskóła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skarlas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barreda krijgt zijn hoofd ertegen. Rico bokst de bal weg.

42e minuut.
Daar is Barreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danihelka probeert naar een medespeler te passen. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli schiet op doel. Graña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vaalma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Cardoso 45%, FC REAL PI 55%.
A.C Cardoso - FC REAL PI 0:2

49e minuut.
Cerbone is nu in balbezit. Quevedo begaat een overtreding. Cerbone raakt geblesseerd tijdens het duel. Buchla met een snel genomen vrije trap. Camal rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Camal is nu in balbezit. Camal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - FC REAL PI 0:3

50e minuut.
Malicki onderschept slim de pass. Malicki geeft een hoge lob. Daar is Fregosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda draait met de bal, schiet en ... Rico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Subev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skočdolesa rent richting de bal. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - FC REAL PI 1:3

55e minuut.
Buchla rent richting de bal. Buchla passt de bal zonder na te denken. Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal haalt uit met een fantastische trap. Vaalma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - FC REAL PI 1:4

60e minuut.
Skarlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarlas passt de bal zonder na te denken. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła probeert naar een medespeler te passen. Skočdolesa geeft de bal voor. Rico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Barreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - FC REAL PI 2:4

69e minuut.
Malicki kopt de bal weg. Skarlas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danihelka. Danihelka krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Camogliano geeft de bal voor. Inworp. Quevedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skarlas geeft een lange en hoge pass. Višňovský geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Camogliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quevedo rent richting de bal. Cerbone begaat een overtreding. Cerbone krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Malicki verovert de bal door een tackle van achteren. Malicki geeft een lange en hoge pass. Barreda kopt de bal weg. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fregosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višňovský is nu in balbezit. Fregosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fregosi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Cardoso 40%, FC REAL PI 60%.
A.C Cardoso - FC REAL PI 2:4