Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kamienica City Poland Alloces Force
me Tactiek Poland Wing v3.5
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
41 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 39.5
outstanding Schieten good
incredible Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado geeft een lange en hoge pass. van Eijk kopt de bal weg. Papale rent richting de bal. Papale haalt uit met een fantastische trap. Rzepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Eijk is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Poland Alloces Force 1:0

4e minuut.
Bereszyński kopt de bal weg. Inworp. Yarəliyev met een snelle inworp. Klungelig pakt Papale de bal. Papale draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoescu geeft een lange en hoge pass. Papale springt en kopt de bal. van Eijk rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Negoescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van Eijk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Poland Alloces Force 2:0

10e minuut.
Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft een hoge lob. Zhe bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk verovert de bal door een tackle van achteren. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. Rzepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ejtminowicz kan de bal niet met de borst controleren. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Papale de bal. Papale haalt uit met een fantastische trap. Rzepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bârlădeanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Papale de bal. Papale met een sublieme pass. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk schiet op doel. Rzepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu passt de bal in één keer door. Daar is Negoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoescu geeft de bal voor. van Eijk springt en kopt de bal. Rzepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Paradisi kan de bal niet met de borst controleren. Paradisi passt de bal met de wreef. Negoescu is nu in balbezit. Negoescu geeft een lange en hoge pass. van Eijk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Zhe geeft de bal voor. Klungelig pakt Udişteanu de bal. Met opzet legt Cuadrado zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cuadrado moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cuadrado schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bagaziński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zarycki komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu geeft een hoge lob. Ejtminowicz probeert de bal met de borst te controleren. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lutz kopt de bal weg. Kubizna heeft problemen om de bal te vangen. Negoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoescu geeft een hoge lob. van Eijk probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Poland Alloces Force 3:0

40e minuut.
Bârlădeanu geeft de bal voor. Papale is nu in balbezit. Papale passt de bal met de wreef. van Eijk rent richting de bal. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Czusz is nu in balbezit. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu passt de bal in één keer door. Papale is nu in balbezit. Papale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bârlădeanu kopt de bal weg. Negoescu speelt de bal door. Bereszyński heeft problemen om de bal te vangen. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev met een sublieme pass. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale is nu in balbezit. Papale haalt uit met een fantastische trap. Rzepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 33%, Poland Alloces Force 67%.
Kamienica City - Poland Alloces Force 3:0

48e minuut.
Zarycki speelt de bal door. Negoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoescu probeert naar een medespeler te passen. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rzepa met een harde bal richting middenveld. Bârlădeanu kopt de bal weg. van Eijk rent richting de bal. van Eijk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Poland Alloces Force 4:0

60e minuut.
Lutz met een snelle inworp. Daar is Charytanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk geeft de bal voor. Papale krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Poland Alloces Force 5:0

63e minuut.
Negoescu is nu in balbezit. Negoescu geeft een hoge lob. van Eijk rent richting de bal. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale draait met de bal, schiet en ... Rzepa bokst de bal weg. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Poland Alloces Force 6:0

66e minuut.
Negoescu is nu in balbezit. Negoescu passt de bal in één keer door. van Eijk heeft problemen om de bal te vangen. van Eijk draait met de bal, schiet en ... Rzepa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Poland Alloces Force 7:0

67e minuut.
Rzepa trapt de bal weg. Bârlădeanu probeert de bal met de borst te controleren. Bârlădeanu passt de bal met de wreef. Papale is nu in balbezit. Papale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Matuszczyk is nu in balbezit. Bârlădeanu onderschept slim de pass. Bârlădeanu geeft een hoge lob. van Eijk maakt een snoekduik en kopt de bal. Rzepa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
van Eijk rent richting de bal. Zhe geeft de bal voor. Kubizna kopt de bal weg. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk draait met de bal, schiet en ... Rzepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale speelt de bal door. van Eijk rent richting de bal. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. Rzepa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Poland Alloces Force 8:0

80e minuut.
Lutz speelt de bal door. Zarycki probeert naar een medespeler te passen. Charytanowicz rent richting de bal. van Eijk verovert de bal door een tackle van achteren. van Eijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Poland Alloces Force 9:0

82e minuut.
Lutz is nu in balbezit. Negoescu onderschept slim de pass. Negoescu probeert naar een medespeler te passen. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rzepa probeert wanhopig de bal te grijpen. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel. Rzepa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Poland Alloces Force 10:0

89e minuut.
Charytanowicz is nu in balbezit. Bârlădeanu onderschept slim de pass. Bârlădeanu passt de bal in één keer door. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Paradisi verovert de bal door een tackle van achteren. Paradisi geeft de bal voor. Zhe controleert de bal met de borst. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 32%, Poland Alloces Force 68%.
Kamienica City - Poland Alloces Force 10:0