Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hultaje Weteryniorze
433 Tactiek 4213
49% Balbezit 51%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 33
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 64.2
solid Schieten outstanding
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Rea is nu in balbezit. Alarcón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rea raakt geblesseerd tijdens het duel. Maute wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lagassa onderschept slim de pass. Maute onderschept slim de pass. Maute speelt de bal door. Kopciński rent richting de bal. Kopciński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Jasečko de bal. Tusseau geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alarcón de bal. Rea rent richting de bal. Rea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Svitavský is nu in balbezit. Januszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Januszczak geeft de bal voor. Kopciński rent richting de bal. Kopciński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Rea is nu in balbezit. Januszczak rent richting de bal. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Weteryniorze 0:1

13e minuut.
Maute probeert naar een medespeler te passen. Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak passt de bal met de wreef. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea schiet op doel. Nicolaescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Weteryniorze 0:2

19e minuut.
Nieder is nu in balbezit. Płoski onderschept slim de pass. Płoski probeert naar een medespeler te passen. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Cervantes is nu in balbezit. Cervantes met een sublieme pass. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak geeft een lange en hoge pass. Rea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rea is nu in balbezit. Nicolaescu met een sublieme pass. Nieder kopt de bal weg. Maute geeft de bal voor. Rea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Weteryniorze 0:3

27e minuut.
Rea kan de bal niet met de borst controleren. Frankinas maakt een afschuwelijke overtreding. Rea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maciaszek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Januszczak kopt de bal weg. Frankinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea is nu in balbezit. Rea draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Weteryniorze 0:4

32e minuut.
Januszczak geeft een hoge lob. Rea rent richting de bal. Alarcón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maute legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Weteryniorze 0:5

39e minuut.
Lagassa heeft problemen om de bal te vangen. Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak passt de bal met de wreef. Rea rent richting de bal. Rea schiet op doel. Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kopciński geeft een lange en hoge pass. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute is nu in balbezit. Maute haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Weteryniorze 0:6

44e minuut.
Petricioli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cashman met de inworp. Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Alarcón de bal. Rea rent richting de bal. Rea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Weteryniorze 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hultaje 78%, Weteryniorze 22%.
Hultaje - Weteryniorze 0:7

47e minuut.
Kopciński rent richting de bal. Kopciński passt de bal in één keer door. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Weteryniorze 0:8

48e minuut.
Cashman met een sublieme pass. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak geeft een lange en hoge pass. Rea heeft problemen om de bal te vangen. Rea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Weteryniorze 0:9

55e minuut.
Kopciński rent richting de bal. Kopciński geeft de bal voor. Rea is nu in balbezit. Rea schiet op doel. Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Weteryniorze 0:10

57e minuut.
Olędzki geeft de bal voor. Klungelig pakt Kopciński de bal. Rea rent richting de bal. Rea haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Weteryniorze 0:11

61e minuut.
Cashman met de inworp. Lagassa speelt de bal door. Svitavský is nu in balbezit. Cashman verovert de bal door een tackle van achteren. Cashman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Nicolaescu trapt de bal weg van het doel. Maciaszek kopt de bal weg. Maute geeft een hoge lob. Rea springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Cashman passt de bal met de wreef. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak met een sublieme pass. Rea is nu in balbezit. Rea draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopciński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Weteryniorze 0:12

67e minuut.
Klungelig pakt Januszczak de bal. Frankinas geeft een hoge lob. Cervantes kopt de bal weg. Maciaszek geeft de bal voor. Rea maakt een snoekduik en kopt de bal. Nicolaescu bokst de bal weg.

73e minuut.
Lagassa verovert de bal door een tackle van achteren. Lagassa geeft een lange en hoge pass. Cioculescu heeft problemen om de bal te vangen. Cervantes geeft een hoge lob. Rea springt en kopt de bal. Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rea rent richting de bal. Rea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Weteryniorze 0:13

75e minuut.
Rea kopt de bal weg. Daar is Kopciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopciński probeert naar een medespeler te passen. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea schiet op doel. Nicolaescu bokst de bal weg.

79e minuut.
Frankinas is nu in balbezit. Maute verovert de bal door een tackle van achteren. Maute passt de bal met de wreef. Kopciński rent richting de bal. Kopciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jasečko stond buitenspel. Nieder neemt vlug de vrije trap. Petricioli heeft problemen om de bal te vangen. Rea is nu in balbezit. Rea draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hultaje 84%, Weteryniorze 16%.
Hultaje - Weteryniorze 0:13