Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Woda Mineralna Natrekowie
343_nowa Tactiek CSZ
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
51.1 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Vasallo met een sublieme pass. García Artime met een sublieme pass. Bonadonna probeert naar een medespeler te passen. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Natrekowie 1:0

6e minuut.
Martínez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mora geeft een hoge lob. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Brozowski met een sublieme pass. Prelević rent richting de bal. Prelević probeert naar een medespeler te passen. Karavokiris is nu in balbezit. Karavokiris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo is nu in balbezit. García Artime speelt de bal door. Pauletti is nu in balbezit. Pauletti haalt uit met een fantastische trap. Bešťák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
García Artime geeft de bal voor. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo speelt de bal door. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti schiet op doel. Bešťák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
García Artime met een sublieme pass. Fein is nu in balbezit. Fein passt de bal met de wreef. Kosiek rent richting de bal. Kosiek haalt uit met een fantastische trap. Nieri bokst de bal weg.

41e minuut.
Escobés geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vasallo de bal onder controle te krijgen. Waz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bonadonna speelt de bal door. Klungelig pakt Pauletti de bal. Aravena is nu in balbezit. Pauletti verovert de bal door een tackle van achteren. Pauletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Natrekowie 2:0

45e minuut.
Marawan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 48%, Natrekowie 52%.
KS Woda Mineralna - Natrekowie 2:0

49e minuut.
Kurmanowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fein met een snelle inworp. Kosiek is nu in balbezit. Kosiek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Escobés met een sublieme pass. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna passt de bal met de wreef. Vasallo rent richting de bal. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Bešťák trapt de bal weg. Góra kopt de bal weg. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime geeft de bal voor. Bešťák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Carassai komt het veld opgelopen. Skotta komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Marawan is nu in balbezit. Bešťák speelt de bal door. Kurmanowski heeft problemen om de bal te vangen. Kosiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiek draait met de bal, schiet en ... Nieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Prelević speelt de bal door. Figurski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Marawan de bal onder controle te krijgen. Pauletti rent richting de bal. Pauletti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Karavokiris kopt de bal weg. Prelević rent richting de bal. Carassai begaat een overtreding. Carassai krijgt een gele kaart. Prelević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prelević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kosiek krijgt zijn hoofd ertegen. Nieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Natrekowie 2:1

80e minuut.
Markiewicz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Prelević is nu in balbezit. Prelević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kosiek de bal. Kosiek schiet op doel. Markiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Woda Mineralna - Natrekowie 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 38%, Natrekowie 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Woda Mineralna - Natrekowie 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Pardilha komt het veld opgelopen. Pirkl komt het veld opgelopen.

93e minuut.
Escobés passt de bal met de wreef. Daar is Brozowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brozowski passt de bal zonder na te denken. Pirkl rent richting de bal. Pirkl haalt uit met een fantastische trap. Markiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

94e minuut.
Kurmanowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirkl met een snelle inworp. Kosiek heeft problemen om de bal te vangen. Kosiek draait met de bal, schiet en ... Markiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

99e minuut.
Carassai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kosiek de bal. Pardilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardilha draait met de bal, schiet en ... Markiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

105e minuut.
Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević geeft een lange en hoge pass. Kurmanowski kopt de bal weg. Karavokiris is nu in balbezit. Karavokiris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 65%, Natrekowie 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Woda Mineralna - Natrekowie 2:2

108e minuut.
Butulan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Artime met de inworp. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

120e minuut.
Daar is Skotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brozowski is nu in balbezit. Brozowski passt de bal met de wreef. Karavokiris is nu in balbezit. Karavokiris draait met de bal, schiet en ... Markiewicz bokst de bal weg. Prelević is nu in balbezit. Prelević schiet op doel. Markiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 45%, Natrekowie 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Woda Mineralna - Natrekowie 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Karavokiris legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Markiewicz bokst de bal weg.
---
Pauletti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Natrekowie 3:2
---
Kosiek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Markiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Woda Mineralna - Natrekowie 3:3
---
Marawan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Natrekowie 4:3
---
Pardilha neemt de penalty, wat een uithaal! Markiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Woda Mineralna - Natrekowie 4:4
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Skotta neemt zijn aanloop. Bešťák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Brozowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Natrekowie 4:5
---
García Artime neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
---
Prelević neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Markiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Natrekowie 4:6
---