Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:31
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Anfield
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25039
FC Liverpool Legionowcy Wilanów
532 Tactiek ultra
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten adequate
good Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach geeft een hoge lob. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Zékány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ryfka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryfka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - Legionowcy Wilanów 1:0

8e minuut.
Mesanich passt de bal zonder na te denken. Colina heeft problemen om de bal te vangen. Colina met een sublieme pass. Śliwa rent richting de bal. Śliwa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zékány bokst de bal weg.

10e minuut.
Jianxin is nu in balbezit. Stelmach onderschept slim de pass. Stelmach geeft de bal voor. Daar is Jendrysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa haalt uit met een fantastische trap. Zékány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ryfka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryfka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - Legionowcy Wilanów 2:0

12e minuut.
Colina probeert naar een medespeler te passen. Stelmach heeft problemen om de bal te vangen. Stelmach met een sublieme pass. Ryfka rent richting de bal. Ryfka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Aron rent richting de bal. Mesanich verovert de bal door een tackle van achteren. Mesanich passt de bal met de wreef. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zapolny probeert naar een medespeler te passen. Mesanich heeft problemen om de bal te vangen. Mesanich probeert naar een medespeler te passen. Śliwa rent richting de bal. Śliwa schiet op doel. Zékány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Włodowski rent richting de bal. Ryfka onderschept slim de pass. Ryfka geeft een lange en hoge pass. Śliwa heeft problemen om de bal te vangen. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Zékány bokst de bal weg.

31e minuut.
Jendrysiak geeft de bal voor. Bagiński heeft problemen om de bal te vangen. Bagiński passt de bal zonder na te denken. Siarzewski is nu in balbezit. Siarzewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mesanich met een sublieme pass. Colina is nu in balbezit. Colina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Śliwa de bal. Śliwa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarzewski schiet op doel. Paredes probeert de bal aan de voet te houden. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - Legionowcy Wilanów 2:1

40e minuut.
Gogoasă speelt de bal door. Włodowski rent richting de bal. Stelmach maakt een afschuwelijke overtreding. Stelmach is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 53%, Legionowcy Wilanów 47%.
FC Liverpool - Legionowcy Wilanów 2:1

49e minuut.
Jianxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes geeft een hoge lob. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damnik komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Colina is nu in balbezit. Mentorski begaat een overtreding. Colina raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopuz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McDermott komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 57%, Legionowcy Wilanów 43%.
FC Liverpool - Legionowcy Wilanów 2:1