Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenał Opacz FC Sznurki
V liga nowa Tactiek 5D_4M_1A_v2
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
55.3 gemiddelde waardering 57
very good Schieten average
solid Passen solid
solid Verdedigen incredible


5e minuut.
Mielinis geeft een hoge lob. Bursiak kopt de bal weg. Spânu met een sublieme pass. Martinovic is nu in balbezit. Martinovic draait met de bal, schiet en ... Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Elliniadis speelt de bal door. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey geeft een lange en hoge pass. Daar is Prasnal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prasnal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fras onderschept slim de pass. Fras geeft een lange en hoge pass. Spânu is nu in balbezit. Spânu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mielinis is nu in balbezit. Martinovic onderschept slim de pass. Martinovic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - FC Sznurki 0:1

37e minuut.
Illés verovert de bal door een tackle van achteren. Illés passt de bal zonder na te denken. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal schiet op doel. Mustafa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenał Opacz - FC Sznurki 1:1

39e minuut.
Spânu kopt de bal weg. Martinovic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zavos. Zavos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Opacz 51%, FC Sznurki 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenał Opacz - FC Sznurki 1:1

59e minuut.
Hetman verovert de bal door een tackle van achteren. Hetman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hermanowski de bal. Martinovic rent richting de bal. Martinovic haalt uit met een fantastische trap. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft de bal voor. Mielinis heeft problemen om de bal te vangen. Martinovic onderschept slim de pass. Martinovic draait met de bal, schiet en ... Dixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sidorczuk heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - FC Sznurki 1:2

68e minuut.
Nyama probeert naar een medespeler te passen. Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okeke passt de bal zonder na te denken. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap. Mustafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Nyama passt de bal in één keer door. Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okeke geeft de bal voor. Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Nyama kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Opacz 57%, FC Sznurki 43%.
Arsenał Opacz - FC Sznurki 1:2