Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kapiszony Olesn!ca
nowa 4-3-3 Tactiek 4v1a
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 57.9
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Velican probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Belin de bal. Belin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stamatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Yusifov is nu in balbezit. Belin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yusifov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nazderko met een snel genomen vrije trap. Velican is nu in balbezit. Baner onderschept slim de pass. Baner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Baner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier is nu in balbezit. Baner rent richting de bal. Baner draait met de bal, schiet en ... Krstić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mielecki passt de bal met de wreef. Baier rent richting de bal. Skotnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skotnes krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Regazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Regazzini met een sublieme pass. Skotnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotnes geeft een hoge lob. Stamatović krijgt zijn hoofd ertegen. Xudayarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Pierzchała onderschept slim de pass. Pierzchała met een sublieme pass. Baner is nu in balbezit. Baner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Olesn!ca 1:0

28e minuut.
Belin met een sublieme pass. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović geeft de bal voor. Marletta is nu in balbezit. Marletta haalt uit met een fantastische trap. Xudayarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Regazzini speelt de bal door. Belin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belin passt de bal met de wreef. Marletta rent richting de bal. Marletta draait met de bal, schiet en ... Xudayarov bokst de bal weg. Stamatović rent richting de bal. Stamatović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Dejnowicz probeert naar een medespeler te passen. Skotnes speelt de bal door. Marletta is nu in balbezit. Marletta geeft een lange en hoge pass. Stamatović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Xudayarov speelt de bal door. Belin is nu in balbezit. Belin probeert naar een medespeler te passen. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović draait met de bal, schiet en ... Xudayarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Batatas kopt de bal weg. Regazzini geeft de bal voor. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Xudayarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Kapiszony - Olesn!ca 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kapiszony 57%, Olesn!ca 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Kapiszony - Olesn!ca 1:1

46e minuut.
Peev komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Regazzini passt de bal zonder na te denken. Belin is nu in balbezit. Belin speelt de bal door. Regazzini is nu in balbezit. Regazzini geeft een hoge lob. Xudayarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marletta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Olesn!ca 1:2

53e minuut.
Mendaro passt de bal zonder na te denken. Pierzchała is nu in balbezit. Met opzet legt Belin zijn tegenspeler op de grond. Belin krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Pierzchała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mendaro met een snel genomen vrije trap. Daar is Provázek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Kapiszony - Olesn!ca 2:2

57e minuut.
Regazzini met een sublieme pass. Belin is nu in balbezit. Belin geeft een hoge lob. Stamatović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Olesn!ca 2:3

59e minuut.
Baner rent richting de bal. Peev verovert de bal door een tackle van achteren. Peev geeft een hoge lob. Stamatović heeft problemen om de bal te vangen. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Xudayarov bokst de bal weg.

60e minuut.
Ihme heeft problemen om de bal te vangen. Ihme met een sublieme pass. Skotnes probeert naar een medespeler te passen. Marletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marletta schiet op doel. Xudayarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stamatović springt en kopt de bal. Xudayarov bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łyko komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Belin passt de bal met de wreef. Regazzini met een sublieme pass. Stamatović rent richting de bal. Stamatović schiet op doel. Xudayarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Olesn!ca 2:4

70e minuut.
Ihme kopt de bal weg. Skotnes is nu in balbezit. Skotnes geeft een hoge lob. Stamatović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Olesn!ca 2:5

73e minuut.
Baier met een sublieme pass. Ihme verovert de bal door een tackle van achteren. Baner heeft problemen om de bal te vangen. Baner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Olesn!ca 3:5

75e minuut.
Mielecki speelt de bal door. Baner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki rent richting de bal. Mielecki geeft de bal voor. Yusifov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović passt de bal zonder na te denken. Yaban onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skotnes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stamatović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Olesn!ca 3:6

85e minuut.
Skotnes geeft een hoge lob. Belin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belin geeft de bal voor. Regazzini springt en kopt de bal. Xudayarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Olesn!ca 3:7

88e minuut.
Frutoso speelt de bal door. Baier is nu in balbezit. Baier met een sublieme pass. Baner is nu in balbezit. Baner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kapiszony 62%, Olesn!ca 38%.
Fc Kapiszony - Olesn!ca 3:7