Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laguna Adamów marmar
xXL Tactiek może tak?
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.1 gemiddelde waardering 50.2
very good Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Dziubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubiński geeft een hoge lob. Plettenberg kopt de bal weg. Petro rent richting de bal. Petro schiet op doel. Aguilar bokst de bal weg.

7e minuut.
Winek is nu in balbezit. Leão is nu in balbezit. Leão passt de bal zonder na te denken. Widuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Widuch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Petro passt de bal zonder na te denken. Wydro rent richting de bal. Wydro passt de bal in één keer door. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... Aguilar bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Dziubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubiński passt de bal zonder na te denken. Petro is nu in balbezit. Petro schiet op doel. Aguilar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - marmar 0:1

35e minuut.
Franek onderschept slim de pass. Franek geeft de bal voor. Dziubiński probeert de bal aan de voet te houden. Widuch rent richting de bal. Widuch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Broos geeft de bal voor. Wydro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Praśniewski. Praśniewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laguna Adamów 62%, marmar 38%.
Laguna Adamów - marmar 0:1

47e minuut.
Chwast rent richting de bal. Chwast met een sublieme pass. Plettenberg heeft problemen om de bal te vangen. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - marmar 0:2

78e minuut.
Cursio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vandoros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laguna Adamów 52%, marmar 48%.
Laguna Adamów - marmar 0:2