Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Barbaros Kufle
nova Tactiek na marzenke 2
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 58
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Világi rent richting de bal. Aufdenblatten rent richting de bal. Svansson onderschept slim de pass. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Meleşteu probeert naar een medespeler te passen. Vörös rent richting de bal. Vörös geeft de bal voor. Világi heeft problemen om de bal te vangen. Világi draait met de bal, schiet en ... Demirsoy bokst de bal weg.

11e minuut.
Zelada rent richting de bal. Zelada geeft de bal voor. Grzonkowski rent richting de bal. Tukser onderschept slim de pass. Tukser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Grzonkowski kopt de bal weg. Thanh Long probeert naar een medespeler te passen. Vörös met een sublieme pass. Skalar rent richting de bal. Skalar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Svansson verovert de bal door een tackle van achteren. Svansson geeft een lange en hoge pass. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ... Pantilimon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Szrajda is nu in balbezit. Romaniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Taule rent richting de bal. Tukser onderschept slim de pass. Tukser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Szrajda met een sublieme pass. Aufdenblatten is nu in balbezit. Aufdenblatten passt de bal zonder na te denken. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi haalt uit met een fantastische trap. Demirsoy bokst de bal weg.

28e minuut.
Taule geeft de bal voor. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vörös zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aufdenblatten geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zelada is nu in balbezit. Thanh Long verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Long probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aufdenblatten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aufdenblatten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Thanh Long geeft de bal voor. Aufdenblatten kopt de bal weg. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi onderschept slim de pass. Világi draait met de bal, schiet en ... Demirsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Barbaros 56%, Kufle 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Barbaros - Kufle 0:0

47e minuut.
Grzonkowski kopt de bal weg. Daar is Svansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vörös is nu in balbezit. Aufdenblatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdenblatten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa geeft een hoge lob. Skalar is nu in balbezit. Skalar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pirinen de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aufdenblatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdenblatten schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Barbet speelt de bal door. Skalar rent richting de bal. Skalar passt de bal in één keer door. Világi is nu in balbezit. Világi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Thanh Long passt de bal met de wreef. Barbet geeft een hoge lob. Világi is nu in balbezit. Világi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Barbaros - Kufle 0:1

55e minuut.
Világi verovert de bal door een tackle van achteren. Aufdenblatten rent richting de bal. Meleşteu rent richting de bal. Aufdenblatten onderschept slim de pass. Aufdenblatten draait met de bal, schiet en ... Demirsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Grzonkowski kopt de bal weg. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbet met een sublieme pass. Vörös rent richting de bal. Vörös haalt uit met een fantastische trap. Demirsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Thanh Long verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Long passt de bal in één keer door. Aufdenblatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdenblatten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Barbaros - Kufle 0:2

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grozavu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Catalán komt het veld opgelopen. Feinbier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Barbaros 61%, Kufle 39%.
RKS Barbaros - Kufle 0:2