Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Węgiel Vikings Szczecin
att Tactiek VVV
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 54.7
solide Schieten goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Tomac geeft een hoge lob. Horvat kopt de bal weg. Daar is Banica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schultz is nu in balbezit. Schultz draait met de bal, schiet en ... Kuterman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

13e minuut.
González Marcos passt de bal in één keer door. Masternak is nu in balbezit. Tomac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Masternak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villegas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leśniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Krezović probeert naar een medespeler te passen. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski geeft een hoge lob. Schultz is nu in balbezit. Schultz schiet op doel. Kuterman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Vikings Szczecin 0:1

20e minuut.
Skotara rent richting de bal. Skotara passt de bal zonder na te denken. Schmid geeft een lange en hoge pass. Masternak is nu in balbezit. Masternak schiet op doel. Leśniewski bokst de bal weg.

24e minuut.
Schultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat passt de bal in één keer door. Ben Hassan rent richting de bal. Ben Hassan schiet op doel. Kuterman bokst de bal weg.

31e minuut.
Bąk passt de bal met de wreef. Horvat rent richting de bal. Horvat passt de bal zonder na te denken. Schultz rent richting de bal. Schultz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru geeft de bal voor. Masternak rent richting de bal. Masternak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Horvat rent richting de bal. Horvat speelt de bal door. Schultz is nu in balbezit. Schultz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Vikings Szczecin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Węgiel 71%, Vikings Szczecin 29%.
Węgiel - Vikings Szczecin 0:2

48e minuut.
Pâslaru geeft de bal voor. Varlot rent richting de bal. Varlot geeft een hoge lob. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Schultz rent richting de bal. Banica onderschept slim de pass. Krezović verovert de bal door een tackle van achteren. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat schiet op doel. Kuterman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Bąk passt de bal in één keer door. Schultz is nu in balbezit. Dozet maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dozet naar de kleedkamers voor een vroege douche. Schultz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Schultz kan niet meer verder spelen. Szymkiewicz komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Horvat rent richting de bal. Horvat passt de bal in één keer door. Bąk is nu in balbezit. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Nedeljkov is nu in balbezit. Villegas onderschept slim de pass. Korzeniowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Korzeniowski krijgt een gele kaart. Villegas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skotara met een snel genomen vrije trap. Daar is Masternak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski geeft een lange en hoge pass. Szwedo kopt de bal weg. Schmid heeft problemen om de bal te vangen. Schmid geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Masternak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masternak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Węgiel - Vikings Szczecin 1:2

65e minuut.
Tomac passt de bal in één keer door. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru probeert naar een medespeler te passen. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas schiet op doel. Leśniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Varlot verovert de bal door een tackle van achteren. Slak verovert de bal door een tackle van achteren. Slak passt de bal met de wreef. Masternak is nu in balbezit. Masternak schiet op doel. Leśniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Szymkiewicz is nu in balbezit. Horvat rent richting de bal. Szymkiewicz rent richting de bal. Horvat is nu in balbezit. Horvat draait met de bal, schiet en ... Kuterman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Węgiel 52%, Vikings Szczecin 48%.
Węgiel - Vikings Szczecin 1:2