Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Przetycz FC SUSZ 91
Becir Tactiek Susz
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
35.5 gemiddelde waardering 58.6
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Dreizik geeft de bal voor. Feraru kopt de bal weg. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - FC SUSZ 91 0:1

3e minuut.
Skuteczny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dabić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabić passt de bal zonder na te denken. Feraru is nu in balbezit. Feraru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Tylš probeert naar een medespeler te passen. Feraru is nu in balbezit. Zaręba verovert de bal door een tackle van achteren. Dabić verovert de bal door een tackle van achteren. Dabić haalt uit met een fantastische trap. Baturo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Klungelig pakt Zaręba de bal. Kitowicz met een sublieme pass. Skuteczny probeert naar een medespeler te passen. Dabić is nu in balbezit. Dabić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Skuteczny speelt de bal door. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek geeft een lange en hoge pass. Skuteczny geeft de bal voor. Feraru krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Skuteczny speelt de bal door. Dabić rent richting de bal. Dabić passt de bal met de wreef. Feraru is nu in balbezit. Feraru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Mardan is nu in balbezit. Mardan geeft een hoge lob. Feraru kopt de bal weg. Tylš is nu in balbezit. Tylš geeft een lange en hoge pass. Baturo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Słoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić verovert de bal door een tackle van achteren. Dabić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - FC SUSZ 91 0:2

18e minuut.
Galdea rent richting de bal. Odwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan onderschept slim de pass. Galdea onderschept slim de pass. Galdea schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - FC SUSZ 91 1:2

26e minuut.
Bazler is nu in balbezit. Jáksó onderschept slim de pass. Skuteczny geeft de bal voor. Feraru springt en kopt de bal. Baturo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - FC SUSZ 91 1:3

30e minuut.
Skuteczny passt de bal zonder na te denken. Daar is Tylš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylš passt de bal in één keer door. Dabić rent richting de bal. Dabić schiet op doel. Baturo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Skuteczny onderschept slim de pass. Skuteczny geeft een lange en hoge pass. Zaręba heeft problemen om de bal te vangen. Feraru is nu in balbezit. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sârgu geeft een lange en hoge pass. Boguszewski kopt de bal weg. Tylš is nu in balbezit. Tylš geeft een lange en hoge pass. Feraru maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Bazler rent richting de bal. Met opzet legt Skuteczny zijn tegenspeler op de grond. Bazler raakt geblesseerd tijdens het duel. Bazler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galdea is nu in balbezit. Galdea haalt uit met een fantastische trap. Andueza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Galdea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - FC SUSZ 91 2:3

38e minuut.
Turek geeft de bal voor. Dreizik kopt de bal weg. Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuteczny geeft de bal voor. Feraru springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Słoma kopt de bal weg. Tylš geeft een hoge lob. Dabić probeert de bal met de borst te controleren. Dabić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - FC SUSZ 91 2:4

44e minuut.
Tylš speelt de bal door. Feraru is nu in balbezit. Feraru passt de bal in één keer door. Daar is Dabić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 74%, FC SUSZ 91 26%.
FC Przetycz - FC SUSZ 91 2:4

46e minuut.
Petelski komt het veld opgelopen. Sawala komt het veld opgelopen. Krefta komt het veld opgelopen. Głodowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kukucz is nu in balbezit. Tylš onderschept slim de pass. Tylš geeft een hoge lob. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Krefta de bal. Skuteczny is nu in balbezit. Skuteczny passt de bal in één keer door. Tylš is nu in balbezit. Tylš haalt uit met een fantastische trap. Baturo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baturo probeert naar een medespeler te passen. Skuteczny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sârgu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârgu geeft een hoge lob. Feraru krijgt zijn hoofd ertegen. Baturo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dabić rent richting de bal. Zaręba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dabić raakt geblesseerd tijdens het duel. Dabić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Baturo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - FC SUSZ 91 2:5

60e minuut.
Słoma met een sublieme pass. Tylš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylš geeft de bal voor. Dabić rent richting de bal. Dabić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Skuteczny met een sublieme pass. Zaręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaręba geeft de bal voor. Tylš probeert de bal met de borst te controleren. Tylš geeft de bal voor. Baturo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Skuteczny passt de bal zonder na te denken. Jáksó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáksó geeft een hoge lob. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Petelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylš is nu in balbezit. Tylš passt de bal zonder na te denken. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Dabić passt de bal met de wreef. Feraru heeft problemen om de bal te vangen. Słoma verovert de bal door een tackle van achteren. Dabić onderschept slim de pass. Dabić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - FC SUSZ 91 2:6

80e minuut.
Bazler rent richting de bal. Dabić verovert de bal door een tackle van achteren. Dabić passt de bal in één keer door. Feraru rent richting de bal. Feraru haalt uit met een fantastische trap. Baturo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

87e minuut.
Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Feraru kopt de bal weg. Dabić is nu in balbezit. Dabić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tylš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feraru is nu in balbezit. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - FC SUSZ 91 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 82%, FC SUSZ 91 18%.
FC Przetycz - FC SUSZ 91 2:7