Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obrytka Team III KS Petarda Kobierzyn
Moja Tactiek edit
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 57.8
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Kukulas probeert naar een medespeler te passen. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Filho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - KS Petarda Kobierzyn 0:1

11e minuut.
Chumakov rent richting de bal. Chumakov speelt de bal door. Malahi rent richting de bal. Malahi schiet op doel. Salbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - KS Petarda Kobierzyn 0:2

13e minuut.
Kukulas probeert naar een medespeler te passen. Soszyński rent richting de bal. Soszyński passt de bal zonder na te denken. Chumakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - KS Petarda Kobierzyn 0:3

14e minuut.
Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Malahi verovert de bal door een tackle van achteren. Tiro is nu in balbezit. Malahi verovert de bal door een tackle van achteren. Malahi draait met de bal, schiet en ... Salbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Miąskiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukulas met de inworp. Filho rent richting de bal. Filho draait met de bal, schiet en ... Salbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kukulas neemt de hoekschop. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Malahi is nu in balbezit. Tiro rent richting de bal. Malahi onderschept slim de pass. Malahi haalt uit met een fantastische trap. Salbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - KS Petarda Kobierzyn 0:4

24e minuut.
Soszyński passt de bal in één keer door. Kukulas heeft problemen om de bal te vangen. Kukulas passt de bal zonder na te denken. Chumakov rent richting de bal. Chumakov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Malahi met een sublieme pass. Filho is nu in balbezit. Filho geeft een hoge lob. Malahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malahi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Chumakov passt de bal in één keer door. Kukulas is nu in balbezit. Kukulas passt de bal in één keer door. Filho rent richting de bal. Filho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team III 64%, KS Petarda Kobierzyn 36%.
Obrytka Team III - KS Petarda Kobierzyn 0:4

46e minuut.
Chumakov passt de bal zonder na te denken. Kukulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulas passt de bal zonder na te denken. Malahi rent richting de bal. Malahi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Matras geeft een hoge lob. Filho springt en kopt de bal. Pintilei met een sublieme pass. Gusman is nu in balbezit. Gusman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Klungelig pakt Orhun de bal. Gusman is nu in balbezit. Soszyński probeert naar een medespeler te passen. Chumakov is nu in balbezit. Chumakov schiet op doel. Salbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - KS Petarda Kobierzyn 0:5

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duszak met de inworp. Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos schiet op doel. Pozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Tkocz met een sublieme pass. Filho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teodoru. Teodoru krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Futó komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Miąskiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Kukulas met een snelle inworp. Soszyński rent richting de bal. Soszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kukulas is nu in balbezit. Kukulas speelt de bal door. Futó rent richting de bal. Futó draait met de bal, schiet en ... Majezon probeert de bal aan de voet te houden. Salbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Tkocz met een sublieme pass. Kukulas probeert naar een medespeler te passen. Miąskiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Futó verovert de bal door een tackle van achteren. Futó draait met de bal, schiet en ... Salbert bokst de bal weg.

71e minuut.
Krzos met een sublieme pass. Majezon probeert naar een medespeler te passen. Krzos heeft problemen om de bal te vangen. Malahi rent richting de bal. Malahi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tyrajski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Inworp. Kułaga komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Malahi is nu in balbezit. Pintilei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malahi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chumakov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Salbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - KS Petarda Kobierzyn 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team III 60%, KS Petarda Kobierzyn 40%.
Obrytka Team III - KS Petarda Kobierzyn 0:6