Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morcinka Company Zenit Chmielnik
4-1-3-2sianiek Tactiek Zenit
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.3 gemiddelde waardering 58.5
matig Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Karacan rent richting de bal. Karacan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Smrček de bal. Smrček geeft de bal voor. Úri krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Smrček is nu in balbezit. Smrček probeert naar een medespeler te passen. Úri is nu in balbezit. Karacan rent richting de bal. Karacan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - Zenit Chmielnik 0:1

11e minuut.
Apostol probeert naar een medespeler te passen. Pérez Bovela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Bovela passt de bal in één keer door. Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Smrček rent richting de bal. Smrček heeft problemen om de bal te vangen. Smrček passt de bal met de wreef. Úri is nu in balbezit. Úri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - Zenit Chmielnik 0:2

24e minuut.
Chilo probeert naar een medespeler te passen. Smrček is nu in balbezit. Smrček passt de bal met de wreef. Karacan rent richting de bal. Karacan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Piechota is nu in balbezit. Piechota geeft een lange en hoge pass. Smrček kan de bal niet met de borst controleren. Úri is nu in balbezit. Úri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chilo speelt de bal door. Smrček heeft problemen om de bal te vangen. Smrček speelt de bal door. Karacan is nu in balbezit. Karacan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - Zenit Chmielnik 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morcinka Company 56%, Zenit Chmielnik 44%.
Morcinka Company - Zenit Chmielnik 0:3

65e minuut.
Akimowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinot rent richting de bal. Sobkowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sobkowicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sobkowicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Chilo verovert de bal door een tackle van achteren. Chilo met een sublieme pass. Karacan rent richting de bal. Karacan haalt uit met een fantastische trap. Berg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - Zenit Chmielnik 0:4

72e minuut.
Bărbulescu rent richting de bal. Bărbulescu met een sublieme pass. Smrček rent richting de bal. Smrček geeft een lange en hoge pass. Karacan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Berg trapt de bal weg van het doel. Chilo geeft de bal voor. Úri rent richting de bal. Úri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - Zenit Chmielnik 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morcinka Company 45%, Zenit Chmielnik 55%.
Morcinka Company - Zenit Chmielnik 0:5