Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorgona AGH RADOM 2
Smirnoff Gold Tactiek trend
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 60.3
very good Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen formidable


6e minuut.
Tache speelt de bal door. Daar is Olszyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moha is nu in balbezit. Olszyna onderschept slim de pass. Olszyna haalt uit met een fantastische trap. Jurkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Tache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosa is nu in balbezit. Nedeljkov verovert de bal door een tackle van achteren. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Digolean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Digolean probeert naar een medespeler te passen. Rancheng is nu in balbezit. Rancheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - AGH RADOM 2 0:1

17e minuut.
Wiadro onderschept slim de pass. Wiadro probeert naar een medespeler te passen. Digolean is nu in balbezit. Digolean geeft een hoge lob. Rancheng krijgt zijn hoofd ertegen. Jurkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Wiadro geeft de bal voor. Cabaye kopt de bal weg. Tache rent richting de bal. Tache geeft een lange en hoge pass. Olszyna springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - AGH RADOM 2 0:2

21e minuut.
Warać is nu in balbezit. Eftimie verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wawreńczuk. Wawreńczuk krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Digolean met een sublieme pass. Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa passt de bal met de wreef. Olszyna rent richting de bal. Olszyna schiet op doel. Jurkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Polet kopt de bal weg. Veronesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronesi passt de bal zonder na te denken. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet draait met de bal, schiet en ... Passero bokst de bal weg.

35e minuut.
Eftimie geeft de bal voor. Inworp. Mihu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veronesi is nu in balbezit. Veronesi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Rosa rent richting de bal. Rosa passt de bal zonder na te denken. Digolean met een sublieme pass. Rancheng is nu in balbezit. Rancheng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wiadro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veronesi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almaguer. Veronesi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wawreńczuk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 57%, AGH RADOM 2 43%.
Gorgona - AGH RADOM 2 0:2

46e minuut.
Šlejhar komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Warać rent richting de bal. Barco Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Veronesi verovert de bal door een tackle van achteren. Veronesi haalt uit met een fantastische trap. Passero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Wawreńczuk de bal. Wawreńczuk speelt de bal door. Veronesi is nu in balbezit. Veronesi schiet op doel. Passero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - AGH RADOM 2 1:2

64e minuut.
Olszyna rent richting de bal. Šlejhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - AGH RADOM 2 1:3

66e minuut.
Rosa speelt de bal door. Digolean rent richting de bal. Digolean speelt de bal door. Šlejhar is nu in balbezit. Šlejhar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Digolean rent richting de bal. Digolean passt de bal zonder na te denken. Šlejhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlejhar draait met de bal, schiet en ... Moha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - AGH RADOM 2 1:4

74e minuut.
Wawreńczuk rent richting de bal. Veronesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronesi passt de bal met de wreef. Mihu rent richting de bal. Mihu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Almaguer geeft de bal voor. Tache kopt de bal weg. Šlejhar kan de bal niet met de borst controleren. Šlejhar haalt uit met een fantastische trap. Jurkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 45%, AGH RADOM 2 55%.
Gorgona - AGH RADOM 2 1:4