Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radzinki Kuźnia Ustroń KS
NW Tactiek klasyk 1.2
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Jurkiewicz is nu in balbezit. Moria onderschept slim de pass. Bengoechea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moria wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Moria kan niet meer verder spelen. Härkänen komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Sobral passt de bal met de wreef. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivuncić is nu in balbezit. Nae verovert de bal door een tackle van achteren. Nae haalt uit met een fantastische trap. Nieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Sobral rent richting de bal. Sobral met een sublieme pass. Van Sam speelt de bal door. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae haalt uit met een fantastische trap. Nieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sobral geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Golanko is nu in balbezit. Golanko draait met de bal, schiet en ... Nieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Golanko rent richting de bal. Statu speelt de bal door. Nae rent richting de bal. Nae draait met de bal, schiet en ... Nieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - Kuźnia Ustroń KS 0:1

15e minuut.
Gil passt de bal met de wreef. Alexandre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele geeft de bal voor. Floruţ rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sobral raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akışık komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Sathiamoorthy kopt de bal weg. Van Sam met een sublieme pass. Nae heeft problemen om de bal te vangen. Nae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - Kuźnia Ustroń KS 0:2

22e minuut.
Floruţ geeft een lange en hoge pass. Golanko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexandre. Alexandre krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gostomski geeft een hoge lob. Inworp. Judele met de inworp. Bengoechea rent richting de bal. Bengoechea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Alexandre de bal. Van Sam onderschept slim de pass. Van Sam speelt de bal door. Nae rent richting de bal. Nae draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Sathiamoorthy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Sam rent richting de bal. Van Sam passt de bal zonder na te denken. Golanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Golanko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Roseţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Roseţ speelt de bal door. Akışık probeert naar een medespeler te passen. Golanko is nu in balbezit. Golanko schiet op doel. Nieto bokst de bal weg.

40e minuut.
Akışık speelt de bal door. Roseţ rent richting de bal. Roseţ passt de bal met de wreef. Golanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Golanko haalt uit met een fantastische trap. Nieto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 60%, Kuźnia Ustroń KS 40%.
Radzinki - Kuźnia Ustroń KS 0:2

46e minuut.
Ruszkiewicz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Van Sam onderschept slim de pass. Van Sam probeert naar een medespeler te passen. Alonso controleert de bal met de borst. Ruszkiewicz is nu in balbezit. Ruszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Roseţ geeft de bal voor. Daar is Alexandre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statu probeert naar een medespeler te passen. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sathiamoorthy is nu in balbezit. Sathiamoorthy geeft een hoge lob. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golanko is nu in balbezit. Golanko draait met de bal, schiet en ... Nieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Roseţ met een sublieme pass. Sathiamoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathiamoorthy met een sublieme pass. Golanko rent richting de bal. Golanko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ormella komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Doeltrap. Tobalski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Üçköy haalt uit met een fantastische trap. Judele kopt de bal weg. Bengoechea is nu in balbezit. Tobalski is nu in balbezit. Tobalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suárez met de inworp. Sathiamoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathiamoorthy geeft een hoge lob. Golanko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Suárez geeft een hoge lob. Ruszkiewicz is nu in balbezit. Trivuncić begaat een overtreding. Trivuncić krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Akışık is nu in balbezit. Akışık geeft een hoge lob. Sathiamoorthy kopt de bal weg. Ruszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ruszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sathiamoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathiamoorthy passt de bal met de wreef. Van Sam met een sublieme pass. Golanko heeft problemen om de bal te vangen. Golanko haalt uit met een fantastische trap. Nieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 62%, Kuźnia Ustroń KS 38%.
Radzinki - Kuźnia Ustroń KS 0:2