Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reglitz KS Szociaki
cool Tactiek 442 zs
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 65.6
solide Schieten formidabel
goed Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Tabaković speelt de bal door. Mengamov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wright probeert naar een medespeler te passen. Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu geeft een hoge lob. Pătru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canal is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - KS Szociaki 0:1

6e minuut.
Wright speelt de bal door. Canal heeft problemen om de bal te vangen. Canal passt de bal in één keer door. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Lippi geeft een lange en hoge pass. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaković is nu in balbezit. Ermişoğlu onderschept slim de pass. Ermişoğlu draait met de bal, schiet en ... Pătru bokst de bal weg.

30e minuut.
Tănăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsescu passt de bal in één keer door. Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal verovert de bal door een tackle van achteren. Canal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Tănăsescu speelt de bal door. Ermişoğlu rent richting de bal. Ermişoğlu geeft een hoge lob. Canal rent richting de bal. Canal draait met de bal, schiet en ... Pătru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Wright probeert naar een medespeler te passen. Salmón bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmón passt de bal zonder na te denken. Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - KS Szociaki 0:2

39e minuut.
Tănăsescu probeert naar een medespeler te passen. Canal is nu in balbezit. Aas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wright legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Brogno kopt de bal weg. Wright rent richting de bal. Wright geeft een lange en hoge pass. Mengamov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canal maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Salmón speelt de bal door. Canal rent richting de bal. Canal heeft problemen om de bal te vangen. Canal schiet op doel. Pătru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - KS Szociaki 0:3

44e minuut.
Aas bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal verovert de bal door een tackle van achteren. Salmón is nu in balbezit. Salmón geeft een lange en hoge pass. Ermişoğlu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reglitz 77%, KS Szociaki 23%.
Reglitz - KS Szociaki 0:3

61e minuut.
Brogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogno passt de bal met de wreef. Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu geeft de bal voor. Canal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Płatek kopt de bal weg. Klungelig pakt Salmón de bal. Salmón met een sublieme pass. Canal rent richting de bal. Canal draait met de bal, schiet en ... Pătru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Karkantonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi verovert de bal door een tackle van achteren. Lippi speelt de bal door. Salmón geeft een hoge lob. Ermişoğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen geeft de bal voor. Capuzza is nu in balbezit. Capuzza draait met de bal, schiet en ... Canlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reglitz 60%, KS Szociaki 40%.
Reglitz - KS Szociaki 0:3