Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:31
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: san_siro
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39291
Ac-milan-xd Kontra Piotrków Trybunalski
Tonali Tactiek Wingowa vol.3
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 36.1
very good Schieten weak
very good Passen solid
very good Verdedigen average


12e minuut.
Fiškus met de inworp. Minh Khang rent richting de bal. Minh Khang passt de bal in één keer door. Daar is Punzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fiškus kopt de bal weg. Punzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Punzo passt de bal zonder na te denken. Wujec is nu in balbezit. Wujec draait met de bal, schiet en ... Lautier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Punzo kan de bal niet met de borst controleren. Minh Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Lautier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Kontra Piotrków Trybunalski 1:0

21e minuut.
Klasauskas onderschept slim de pass. Klasauskas geeft de bal voor. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Chigrinskiy krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Noriega is nu in balbezit. Wujec is nu in balbezit. Wujec passt de bal in één keer door. Chigrinskiy is nu in balbezit. Chigrinskiy draait met de bal, schiet en ... Lautier bokst de bal weg.

29e minuut.
Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho onderschept slim de pass. Fortinho passt de bal in één keer door. Wujec geeft een hoge lob. Salamanca springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Warczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho rent richting de bal. Fortinho geeft de bal voor. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Noriega is nu in balbezit. Noriega geeft een lange en hoge pass. Salemonas kopt de bal weg. Punzo is nu in balbezit. Punzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wotte passt de bal zonder na te denken. Wujec is nu in balbezit. Wujec passt de bal in één keer door. Fiškus bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiškus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bledzewski geeft een hoge lob. Punzo rent richting de bal. Wotte is nu in balbezit. Punzo onderschept slim de pass. Punzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac-milan-xd 29%, Kontra Piotrków Trybunalski 71%.
Ac-milan-xd - Kontra Piotrków Trybunalski 1:0

46e minuut.
Apaza kopt de bal weg. Wujec geeft een hoge lob. Chigrinskiy is nu in balbezit. Chigrinskiy schiet op doel. Lautier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fiškus verovert de bal door een tackle van achteren. Fiškus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salemonas de bal. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pérez Hurtado passt de bal zonder na te denken. Bledzewski rent richting de bal. Bledzewski geeft de bal voor. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mair rent richting de bal. Wujec onderschept slim de pass. Wujec probeert naar een medespeler te passen. Chigrinskiy rent richting de bal. Chigrinskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Chigrinskiy geeft een hoge lob. Minh Khang kopt de bal weg. Jaelani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chigrinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigrinskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac-milan-xd 22%, Kontra Piotrków Trybunalski 78%.
Ac-milan-xd - Kontra Piotrków Trybunalski 1:0