Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wódżitsu Style MKS.Korona.Kielce
moja deff Tactiek 433 2013
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 66.8
matig Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Vihko rent richting de bal. Chester verovert de bal door een tackle van achteren. Chester probeert naar een medespeler te passen. Viljamaa is nu in balbezit. Viljamaa draait met de bal, schiet en ... Młynarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Podgrajšek is nu in balbezit. Złotopolski verovert de bal door een tackle van achteren. Kus bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotopolski rent richting de bal. Złotopolski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Podgrajšek verovert de bal door een tackle van achteren. Podgrajšek geeft een hoge lob. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ... Borjas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - MKS.Korona.Kielce 1:0

14e minuut.
Kus passt de bal zonder na te denken. Chester is nu in balbezit. Chester met een sublieme pass. Viljamaa is nu in balbezit. Viljamaa geeft een lange en hoge pass. Młynarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Kałwa onderschept slim de pass. Kałwa speelt de bal door. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski geeft een hoge lob. Złotopolski maakt een snoekduik en kopt de bal. Młynarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kus passt de bal in één keer door. Podgrajšek geeft de bal voor. Bekas speelt de bal door. Chester is nu in balbezit. Chester geeft de bal voor. Młynarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Złotopolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotopolski geeft de bal voor. Kałwa heeft problemen om de bal te vangen. Viljamaa is nu in balbezit. Viljamaa draait met de bal, schiet en ... Młynarski bokst de bal weg.

29e minuut.
Vlad is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski onderschept slim de pass. Kopa-Ostrowski met een sublieme pass. Złotopolski rent richting de bal. Złotopolski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Podgrajšek geeft een hoge lob. Przytuła kopt de bal weg. Chester is nu in balbezit. Chester geeft een lange en hoge pass. Złotopolski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wódżitsu Style - MKS.Korona.Kielce 1:1

39e minuut.
Nowak-Kowalski rent richting de bal. Nowak-Kowalski met een sublieme pass. Złotopolski is nu in balbezit. Złotopolski haalt uit met een fantastische trap. Podgrajšek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nowak-Kowalski zal de hoekschop nemen. Złotopolski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 62%, MKS.Korona.Kielce 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wódżitsu Style - MKS.Korona.Kielce 1:1

50e minuut.
Nowak-Kowalski geeft een lange en hoge pass. Chester bereikt de bal nog maar net als eerste. Chester met een sublieme pass. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - MKS.Korona.Kielce 1:2

61e minuut.
Młynarski met een sublieme pass. Przytuła kopt de bal weg. Kopa-Ostrowski geeft een hoge lob. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa draait met de bal, schiet en ... Młynarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Złotopolski rent richting de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kopa-Ostrowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Złotopolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski speelt de bal door. Kus is nu in balbezit. Kus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Correa kan de bal niet met de borst controleren. Füst rent richting de bal. Füst geeft de bal voor. Viljamaa is nu in balbezit. Viljamaa geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Młynarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Füst rent richting de bal. Füst geeft de bal voor. Złotopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotopolski draait met de bal, schiet en ... Młynarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chester geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Novac geeft een hoge lob. Inworp. Chester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa geeft een lange en hoge pass. Młynarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Viljamaa passt de bal in één keer door. Baptista rent richting de bal. Kus verovert de bal door een tackle van achteren. Kus haalt uit met een fantastische trap. Kałwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 61%, MKS.Korona.Kielce 39%.
Wódżitsu Style - MKS.Korona.Kielce 1:2