Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FAWORYCI Fc Gepard
3-5-2 Tactiek LEV2 oS L10
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.6 gemiddelde waardering 52.4
goed Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Inworp. Danecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konkel is nu in balbezit. Konkel geeft een lange en hoge pass. Trybała krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Danecki is nu in balbezit. Danecki probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ciesielski de bal onder controle te krijgen. Siket onderschept slim de pass. Siket haalt uit met een fantastische trap. Chwalibogowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Trybała probeert naar een medespeler te passen. Gaduła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski onderschept slim de pass. Bilski schiet op doel. Jaworucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FAWORYCI - Fc Gepard 0:1

34e minuut.
Golub`ev is nu in balbezit. Golub`ev passt de bal zonder na te denken. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak geeft de bal voor. Ciucean kopt de bal weg. Chwalibogowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Trybała is nu in balbezit. Taşçıoğlu geeft een lange en hoge pass. Buchowski kopt de bal weg. Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FAWORYCI 37%, Fc Gepard 63%.
FC FAWORYCI - Fc Gepard 0:1

50e minuut.
Golub`ev onderschept slim de pass. Golub`ev passt de bal zonder na te denken. Siket is nu in balbezit. Siket draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FAWORYCI - Fc Gepard 1:1

52e minuut.
Inworp. Gamla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konkel geeft een lange en hoge pass. Bilski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FAWORYCI - Fc Gepard 1:2

55e minuut.
Gamla met een snelle inworp. Konkel is nu in balbezit. Konkel probeert naar een medespeler te passen. Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski schiet op doel. Jaworucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Gamla is nu in balbezit. Gamla geeft een lange en hoge pass. Bilski kopt de bal weg. Trybała heeft problemen om de bal te vangen. Trybała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Gamla met een snelle inworp. Konkel met een sublieme pass. Bilski rent richting de bal. Bilski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kabowski rent richting de bal. Gamla onderschept slim de pass. Gamla passt de bal zonder na te denken. Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Gamla de bal. Gamla probeert naar een medespeler te passen. Trybała rent richting de bal. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Janik de bal onder controle te krijgen. Jaworucki bokst de bal weg.

85e minuut.
Konkel probeert naar een medespeler te passen. Trybała is nu in balbezit. Gaduła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski onderschept slim de pass. Bilski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Güneyer geeft een hoge lob. Gamla geeft de bal voor. Daar is Gaduła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski schiet op doel. Jaworucki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FAWORYCI 58%, Fc Gepard 42%.
FC FAWORYCI - Fc Gepard 1:2