Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tornado Kraków Naprzód Ostrowy
5 close 2 Tactiek WIE300_4.2
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 67.6
very good Schieten formidable
very good Passen formidable
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Ojeda met een sublieme pass. Zanovelli is nu in balbezit. Met opzet legt King zijn tegenspeler op de grond. King krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sojovský trapt de bal weg van het doel. Polydouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojeda krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Molus speelt de bal door. Zanovelli rent richting de bal. Zanovelli passt de bal zonder na te denken. Gzowski rent richting de bal. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Molus verovert de bal door een tackle van achteren. Molus geeft de bal voor. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tornado Kraków - Naprzód Ostrowy 0:1

37e minuut.
King heeft problemen om de bal te vangen. King probeert naar een medespeler te passen. Sozzi is nu in balbezit. Sozzi schiet op doel. Mijić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sojovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Ciechacki geeft een lange en hoge pass. Zanovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanovelli probeert naar een medespeler te passen. Gzowski rent richting de bal. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. Glaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Trybalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sozzi is nu in balbezit. Ciechacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciechacki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tornado Kraków 54%, Naprzód Ostrowy 46%.
KS Tornado Kraków - Naprzód Ostrowy 0:1

51e minuut.
Ciechacki rent richting de bal. Ciechacki geeft de bal voor. Gzowski rent richting de bal. Gzowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
King bereikt de bal nog maar net als eerste. King geeft de bal voor. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Tornado Kraków - Naprzód Ostrowy 1:1

73e minuut.
Sozzi is nu in balbezit. de Rondônia bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rondônia geeft een hoge lob. Gzowski rent richting de bal. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tornado Kraków - Naprzód Ostrowy 1:2

78e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Zanovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanovelli geeft een lange en hoge pass. Majerski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tornado Kraków - Naprzód Ostrowy 1:3

83e minuut.
Ojeda geeft de bal voor. Zanovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. King begaat een overtreding. King krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Zanovelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zanovelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Del Toro verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Zanovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanovelli geeft een hoge lob. Majerski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tornado Kraków 51%, Naprzód Ostrowy 49%.
KS Tornado Kraków - Naprzód Ostrowy 1:3