Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC. MORVAD Klub Kokosa
ALTER Tactiek ekstraMou
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 40.7
uitmuntend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Miškauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miškauskas passt de bal in één keer door. Piloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloni haalt uit met een fantastische trap. Baladze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Szwykowski rent richting de bal. Szwykowski passt de bal in één keer door. Şofrone is nu in balbezit. Şofrone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC. MORVAD - Klub Kokosa 1:0

8e minuut.
Miškauskas rent richting de bal. Miškauskas passt de bal met de wreef. Münim speelt de bal door. Piloni is nu in balbezit. Piloni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Münim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński geeft de bal voor. Urbanek is nu in balbezit. Urbanek haalt uit met een fantastische trap. Maska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC. MORVAD - Klub Kokosa 1:1

15e minuut.
Münim bereikt de bal nog maar net als eerste. Münim geeft een lange en hoge pass. Miškauskas rent richting de bal. Miškauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC. MORVAD - Klub Kokosa 2:1

25e minuut.
Miškauskas rent richting de bal. Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Spincemaille zijn tegenspeler op de grond. Spincemaille is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Şofrone raakt geblesseerd tijdens het duel. Şofrone komt bij de bal en schiet. Baladze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC. MORVAD - Klub Kokosa 3:1

25e minuut.
Augustynowicz probeert naar een medespeler te passen. Kebab heeft problemen om de bal te vangen. Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofrone draait met de bal, schiet en ... Baladze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Miškauskas is nu in balbezit. Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczuk begaat een overtreding. Şofrone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şofrone komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kebab verovert de bal door een tackle van achteren. Szwykowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Tokarczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miškauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miškauskas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC. MORVAD 30%, Klub Kokosa 70%.
AC. MORVAD - Klub Kokosa 3:1

49e minuut.
Münim verovert de bal door een tackle van achteren. Münim geeft een hoge lob. Derka probeert de bal aan de voet te houden. Piloni is nu in balbezit. Piloni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piloni rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rorong zal de hoekschop nemen. Baladze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miškauskas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC. MORVAD - Klub Kokosa 4:1

50e minuut.
Klungelig pakt Łaszcz de bal. Piloni bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Münim zal de hoekschop nemen. Şofrone springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC. MORVAD - Klub Kokosa 5:1

54e minuut.
Wawrzyczek kopt de bal weg. Szwykowski is nu in balbezit. Szwykowski passt de bal zonder na te denken. Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofrone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Münim onderschept slim de pass. Münim passt de bal in één keer door. Miškauskas is nu in balbezit. Miškauskas schiet op doel. Baladze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC. MORVAD - Klub Kokosa 6:1

60e minuut.
Daar is Miškauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Münim bereikt de bal nog maar net als eerste. Münim passt de bal zonder na te denken. Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofrone haalt uit met een fantastische trap. Baladze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Łaszcz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Szwykowski de bal onder controle te krijgen. Sklarek rent richting de bal. Miškauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miškauskas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Szwykowski rent richting de bal. Szwykowski geeft een hoge lob. Şofrone rent richting de bal. Şofrone haalt uit met een fantastische trap. Baladze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC. MORVAD - Klub Kokosa 7:1

66e minuut.
Szwykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwykowski passt de bal in één keer door. Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofrone schiet op doel. Baladze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC. MORVAD - Klub Kokosa 8:1

75e minuut.
Szwykowski probeert naar een medespeler te passen. Münim geeft een lange en hoge pass. Miškauskas rent richting de bal. Miškauskas draait met de bal, schiet en ... Baladze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC. MORVAD - Klub Kokosa 9:1

83e minuut.
Paulista verovert de bal door een tackle van achteren. Rorong is nu in balbezit. Rorong geeft de bal voor. Klungelig pakt Urbanek de bal. Urbanek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Soczyński passt de bal met de wreef. Miškauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miškauskas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Şofrone de bal. Şofrone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Wawrzyczek passt de bal met de wreef. Szwykowski is nu in balbezit. Szwykowski geeft de bal voor. Şofrone is nu in balbezit. Şofrone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC. MORVAD - Klub Kokosa 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC. MORVAD 25%, Klub Kokosa 75%.
AC. MORVAD - Klub Kokosa 10:1