Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Grubson Streetfighters
Gruu off Tactiek 5 3 2 DPO
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 43.6
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


18e minuut.
Van Peteghem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mustafazadə probeert naar een medespeler te passen. Salgado kopt de bal weg. Brovarskyi is nu in balbezit. Brovarskyi draait met de bal, schiet en ... Lucký bokst de bal weg.

37e minuut.
Brovarskyi passt de bal in één keer door. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın met een sublieme pass. Arzu is nu in balbezit. Arzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Streetfighters 1:0

40e minuut.
Łabudziński kan de bal niet met de borst controleren. Przesmycki probeert naar een medespeler te passen. Knight Jr probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arzu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arzu draait met de bal, schiet en ... Lucký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 47%, Streetfighters 53%.
FC Grubson - Streetfighters 1:0

46e minuut.
Arzu rent richting de bal. Bogle verovert de bal door een tackle van achteren. Bogle met een sublieme pass. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın draait met de bal, schiet en ... Lucký kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arzu is nu in balbezit. Arzu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Streetfighters 2:0

49e minuut.
Salgado speelt de bal door. Arzu heeft problemen om de bal te vangen. Arzu passt de bal met de wreef. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Lucký bokst de bal weg.

51e minuut.
Salgado passt de bal met de wreef. Brovarskyi is nu in balbezit. Brovarskyi passt de bal met de wreef. Arzu rent richting de bal. Arzu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Anuszkiewicz passt de bal met de wreef. Salgado met een sublieme pass. Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaydın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Streetfighters 3:0

62e minuut.
Salgado probeert naar een medespeler te passen. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın heeft problemen om de bal te vangen. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Lucký maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Streetfighters 4:0

64e minuut.
Van Peteghem geeft een lange en hoge pass. Apaydın is nu in balbezit. Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın passt de bal zonder na te denken. Brovarskyi rent richting de bal. Brovarskyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Streetfighters 5:0

69e minuut.
Przesmycki geeft een lange en hoge pass. Arzu kopt de bal weg. Apaydın rent richting de bal. Apaydın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Streetfighters 6:0

73e minuut.
Knight Jr is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wyhowski. Knight Jr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anuszkiewicz met een snel genomen vrije trap. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın schiet op doel. Lucký kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Brovarskyi passt de bal zonder na te denken. Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Salgado is nu in balbezit. Apaydın rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Anuszkiewicz controleert de bal met de borst. Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Anuszkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Anuszkiewicz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Manzoni de bal onder controle te krijgen. Salgado is nu in balbezit. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Apaydın heeft problemen om de bal te vangen. Apaydın draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bogle passt de bal in één keer door. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman probeert naar een medespeler te passen. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey schiet op doel. Mustafazadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Anuszkiewicz rent richting de bal. Anuszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaydın draait met de bal, schiet en ... Lucký maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyhowski onderschept slim de pass. Wyhowski geeft een hoge lob. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 38%, Streetfighters 62%.
FC Grubson - Streetfighters 6:0