Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Tarnow FC EPIDEMIA
cosik3 Tactiek kim
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 55.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen adequate
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Meynieu geeft een lange en hoge pass. Casucci rent richting de bal. Profiş is nu in balbezit. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Galvis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dorosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorosz geeft een hoge lob. Bauer kopt de bal weg. Holloway rent richting de bal. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Vuisić bokst de bal weg.

21e minuut.
Czusz kopt de bal weg. Profiş rent richting de bal. Földi begaat een overtreding. Földi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Cuzuban is nu in balbezit. Jeziorski is nu in balbezit. Jeziorski passt de bal met de wreef. Holloway rent richting de bal. Holloway schiet op doel. Vuisić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dorosz neemt de hoekschop. Bauer rent richting de bal. Bauer draait met de bal, schiet en ... Vuisić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - FC EPIDEMIA 0:1

38e minuut.
Kuliga is nu in balbezit. Czusz is nu in balbezit. Kuliga verovert de bal door een tackle van achteren. Casucci onderschept slim de pass. Casucci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuzuban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czusz met een sublieme pass. Casucci rent richting de bal. Casucci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Tarnow 44%, FC EPIDEMIA 56%.
Iskra Tarnow - FC EPIDEMIA 0:1

48e minuut.
Cuzuban probeert naar een medespeler te passen. Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski passt de bal in één keer door. Casucci rent richting de bal. Casucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iskra Tarnow - FC EPIDEMIA 1:1

54e minuut.
Inworp. Ljunggren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pomianowski speelt de bal door. Casucci rent richting de bal. Casucci draait met de bal, schiet en ... Galvis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Czusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czusz speelt de bal door. Casucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Casucci draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Czusz is nu in balbezit. Czusz passt de bal zonder na te denken. Casucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Casucci draait met de bal, schiet en ... Galvis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Czusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuliga verovert de bal door een tackle van achteren. Casucci verovert de bal door een tackle van achteren. Casucci draait met de bal, schiet en ... Galvis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - FC EPIDEMIA 2:1

76e minuut.
Trumiński is nu in balbezit. Trumiński geeft een hoge lob. Maldonado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holloway rent richting de bal. Holloway draait met de bal, schiet en ... Vuisić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Holloway is nu in balbezit. Maldonado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holloway is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bauer neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer draait met de bal, schiet en ... Vuisić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iskra Tarnow - FC EPIDEMIA 2:2

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vuisić niet meer kan verder spelen. Szűgyi komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ljunggren onderschept slim de pass. Reeves is nu in balbezit. Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - FC EPIDEMIA 2:3

83e minuut.
Czusz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Inotlewski. Czusz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czusz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Casucci maakt een snoekduik en kopt de bal. Galvis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Bauer rent richting de bal. Ljunggren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bauer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dorosz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bauer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - FC EPIDEMIA 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Tarnow 43%, FC EPIDEMIA 57%.
Iskra Tarnow - FC EPIDEMIA 2:4