Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wierzchosławice FC Ślůnsk
sicario 2 Tactiek 1 352
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 52.6
formidable Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen good


4e minuut.
Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi passt de bal in één keer door. Durleci rent richting de bal. Durleci haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Camarasa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel. Camarasa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lhermine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhermine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kapo passt de bal in één keer door. Akyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg rent richting de bal. Akyol onderschept slim de pass. Akyol haalt uit met een fantastische trap. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Akyol rent richting de bal. Akyol geeft de bal voor. Kotlarczyk is nu in balbezit. Kotlarczyk schiet op doel. Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - FC Ślůnsk 0:1

17e minuut.
Nicefori passt de bal met de wreef. Sárossy is nu in balbezit. Sárossy speelt de bal door. Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Presezzi geeft een lange en hoge pass. Lukajić kopt de bal weg. Presezzi rent richting de bal. Presezzi geeft een hoge lob. Nicefori krijgt zijn hoofd ertegen. Vale bokst de bal weg.

28e minuut.
Daar is Dalla Pozza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalla Pozza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kotlarczyk de bal. Kotlarczyk haalt uit met een fantastische trap. Tepić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dalla Pozza is nu in balbezit. Dalla Pozza probeert naar een medespeler te passen. Rosenberg is nu in balbezit. Akyol onderschept slim de pass. Akyol draait met de bal, schiet en ... Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyol draait met de bal, schiet en ... Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bieniuk geeft een hoge lob. Lhermine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhermine passt de bal zonder na te denken. Nicefori is nu in balbezit. Nicefori haalt uit met een fantastische trap. Vale bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wierzchosławice - FC Ślůnsk 1:1

40e minuut.
Bieniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Marcu begaat een overtreding. Bieniuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Bieniuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Durleci rent richting de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Nicefori rent richting de bal. Nicefori passt de bal zonder na te denken. Lhermine speelt de bal door. Durleci rent richting de bal. Durleci haalt uit met een fantastische trap. Vale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Ślifirczyk geeft de bal voor. Cépeda controleert de bal met de borst. Presezzi rent richting de bal. Presezzi geeft een lange en hoge pass. Nicefori springt en kopt de bal. Vale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wierzchosławice 54%, FC Ślůnsk 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wierzchosławice - FC Ślůnsk 1:1

46e minuut.
benhalal komt het veld opgelopen. Romańczuk komt het veld opgelopen. Popiełuszko komt het veld opgelopen. Dombauer komt het veld opgelopen. Franek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cépeda kan de bal niet met de borst controleren. Presezzi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cépeda. Cépeda krijgt een gele kaart. Presezzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lhermine zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Romańczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Romańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale met een sublieme pass. Lhermine kopt de bal weg. Romańczuk is nu in balbezit. Romańczuk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Romańczuk passt de bal zonder na te denken. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko geeft een lange en hoge pass. Dombauer maakt een snoekduik en kopt de bal. Vale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - FC Ślůnsk 2:1

60e minuut.
Rosenberg onderschept slim de pass. Rosenberg geeft de bal voor. Dombauer rent richting de bal. Dombauer schiet op doel. Vale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - FC Ślůnsk 3:1

65e minuut.
Romańczuk onderschept slim de pass. Romańczuk met een sublieme pass. Popiełuszko met een sublieme pass. Romańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romańczuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lhermine geeft de bal voor. Schöne probeert naar een medespeler te passen. Cépeda is nu in balbezit. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dalla Pozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhermine onderschept slim de pass. Lhermine geeft de bal voor. Romańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romańczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - FC Ślůnsk 4:1

75e minuut.
Cépeda is nu in balbezit. Cépeda geeft de bal voor. Klungelig pakt Rosenberg de bal. Akyol is nu in balbezit. Akyol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk geeft een hoge lob. Akyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyol schiet op doel. Butlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Romańczuk passt de bal in één keer door. Lhermine probeert naar een medespeler te passen. Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer schiet op doel. Vale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - FC Ślůnsk 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wierzchosławice 34%, FC Ślůnsk 66%.
FC Wierzchosławice - FC Ślůnsk 5:1