Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcinter1908 Pionier Szczecin
ferii433 Tactiek Torb V7.2
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 40.9
solide Schieten zwak
solide Passen matig
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Sánchez Parrilla met de inworp. Heffels is nu in balbezit. Heffels passt de bal zonder na te denken. Possobom is nu in balbezit. Possobom haalt uit met een fantastische trap. Tekiela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Heffels heeft problemen om de bal te vangen. Folc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heffels. Folc raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Əmirquliyev heeft problemen om de bal te vangen. Heffels probeert naar een medespeler te passen. Sanjana rent richting de bal. Michelagnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Michelagnoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Sánchez Parrilla met de inworp. Narodowski is nu in balbezit. Stoch onderschept slim de pass. Stoch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Possobom onderschept slim de pass. Possobom passt de bal zonder na te denken. Michelagnoli rent richting de bal. Michelagnoli haalt uit met een fantastische trap. Tekiela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcinter1908 - Pionier Szczecin 1:0

35e minuut.
Əmirquliyev rent richting de bal. Əmirquliyev passt de bal in één keer door. Possobom is nu in balbezit. Possobom geeft een hoge lob. Michelagnoli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Narodowski passt de bal in één keer door. Heffels bereikt de bal nog maar net als eerste. Heffels passt de bal zonder na te denken. Michelagnoli is nu in balbezit. Michelagnoli haalt uit met een fantastische trap. Tekiela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcinter1908 28%, Pionier Szczecin 72%.
fcinter1908 - Pionier Szczecin 1:0

50e minuut.
Inworp. Twardzik komt het veld opgelopen. Drapała komt het veld opgelopen. Guglielmetti komt het veld opgelopen. Bujnowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Əmirquliyev met een sublieme pass. Dárday rent richting de bal. Narodowski is nu in balbezit. Michelagnoli onderschept slim de pass. Michelagnoli draait met de bal, schiet en ... Tekiela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Sanjana is nu in balbezit. Michelagnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Dárday begaat een overtreding. Michelagnoli raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Possobom neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tekiela bokst de bal weg.

86e minuut.
Tekiela trapt de bal weg. bin Said kopt de bal weg. Ormancı controleert de bal met de borst. Stoch onderschept slim de pass. Stoch geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Possobom geeft een lange en hoge pass. Michelagnoli heeft problemen om de bal te vangen. Ormancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelagnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Michelagnoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcinter1908 - Pionier Szczecin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcinter1908 34%, Pionier Szczecin 66%.
fcinter1908 - Pionier Szczecin 2:0