Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKSMaja Las Cubanos
normal Tactiek cubanczyk
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 58.1
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Coma is nu in balbezit. Coma passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bennato de bal. Bennato haalt uit met een fantastische trap. Vezzari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - Las Cubanos 0:1

5e minuut.
Omland geeft de bal voor. Inworp. Coma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bennato rent richting de bal. Bennato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vezzari trapt de bal weg van het doel. Karvlemu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvlemu probeert naar een medespeler te passen. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ... Vezzari bokst de bal weg.

8e minuut.
Daar is Grundulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coma rent richting de bal. Coma probeert naar een medespeler te passen. Bennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Karvlemu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coc de bal. Kharatyan is nu in balbezit. Coc verovert de bal door een tackle van achteren. Coc schiet op doel. Vezzari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimos begaat een overtreding. Coc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karvlemu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coc springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Roşca is nu in balbezit. Roşca draait met de bal, schiet en ... Omland controleert de bal met de borst. Coc rent richting de bal. Coc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berchem heeft problemen om de bal te vangen. Coc onderschept slim de pass. Coc draait met de bal, schiet en ... Vezzari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - Las Cubanos 0:2

34e minuut.
Bennato rent richting de bal. Bennato passt de bal zonder na te denken. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc draait met de bal, schiet en ... Vezzari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - Las Cubanos 0:3

43e minuut.
Karvlemu passt de bal met de wreef. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca geeft de bal voor. Klungelig pakt Bennato de bal. Bennato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKSMaja 66%, Las Cubanos 34%.
OKSMaja - Las Cubanos 0:3

46e minuut.
Karvlemu probeert naar een medespeler te passen. Coma rent richting de bal. Coma speelt de bal door. Bennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Paragiani is nu in balbezit. Coc onderschept slim de pass. Coc schiet op doel. Vezzari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - Las Cubanos 0:4

50e minuut.
Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Coma passt de bal in één keer door. Roşca probeert naar een medespeler te passen. Coc rent richting de bal. Coc schiet op doel. Vezzari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap. Vezzari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - Las Cubanos 0:5

52e minuut.
Roşca speelt de bal door. Paragiani rent richting de bal. Paragiani passt de bal met de wreef. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Grundulis met de inworp. Karvlemu speelt de bal door. Dimos verovert de bal door een tackle van achteren. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap. Vezzari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Grundulis onderschept slim de pass. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundulis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grundulis krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Graniczka rent richting de bal. Graniczka passt de bal in één keer door. Coma speelt de bal door. Daar is Coc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Wars komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Roşca probeert naar een medespeler te passen. Karvlemu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvlemu passt de bal met de wreef. Bennato is nu in balbezit. Bennato draait met de bal, schiet en ... Vezzari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Karvlemu passt de bal met de wreef. Daar is Bennato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bennato passt de bal met de wreef. Daar is Coc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coc draait met de bal, schiet en ... Vezzari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc passt de bal in één keer door. Karvlemu met een sublieme pass. Bennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKSMaja 64%, Las Cubanos 36%.
OKSMaja - Las Cubanos 0:5