Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roossoneri FC Jesionka
2024 Tactiek 1
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
61.2 gemiddelde waardering 45.4
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Baptist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tys probeert naar een medespeler te passen. O`Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Farrell geeft een hoge lob. Złocki springt en kopt de bal. Chalcarz bokst de bal weg.

25e minuut.
Złocki onderschept slim de pass. García Carreras is nu in balbezit. Złocki rent richting de bal. Baptist rent richting de bal. Baptist draait met de bal, schiet en ... Chalcarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 42%, FC Jesionka 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roossoneri - FC Jesionka 0:0

47e minuut.
Baptist rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Öykü. Baptist raakt geblesseerd tijdens het duel. Tys met een snel genomen vrije trap. Baptist rent richting de bal. Baptist draait met de bal, schiet en ... Chalcarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - FC Jesionka 1:0

53e minuut.
Moratón geeft een hoge lob. Złocki is nu in balbezit. García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras schiet op doel. Chalcarz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Grochal is nu in balbezit. Tys verovert de bal door een tackle van achteren. Tys passt de bal in één keer door. Baptist rent richting de bal. Baptist haalt uit met een fantastische trap. Chalcarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nešněra de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Biernat kopt de bal weg. García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras passt de bal met de wreef. Złocki rent richting de bal. Złocki haalt uit met een fantastische trap. Chalcarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Formica bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica geeft een lange en hoge pass. Aranđelović kopt de bal weg. Tys bereikt de bal nog maar net als eerste. Tys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Otrocki neemt vlug de vrije trap. Mareczek heeft problemen om de bal te vangen. Antoine rent richting de bal. Antoine draait met de bal, schiet en ... Harkály maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roossoneri - FC Jesionka 1:1

67e minuut.
Otrocki kopt de bal weg. Daar is Pyziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baptist bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptist schiet op doel. Chalcarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - FC Jesionka 2:1

75e minuut.
Złocki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lechantre komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Jurczyk komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piechowicz komt het veld opgelopen. Adamski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 43%, FC Jesionka 57%.
Roossoneri - FC Jesionka 2:1