Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:31
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: im.Czesława
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 16252
_Włatcy_Móch_ Herbapol Klęka SA
nowaa Tactiek #Nemedio_SC
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.9 gemiddelde waardering 48.9
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Hojnoš is nu in balbezit. Ağaoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hojnoš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sergiejew zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klonowski is nu in balbezit. Klonowski geeft de bal voor. Cuellar maakt een snoekduik en kopt de bal. Szwech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Borso rent richting de bal. Borso passt de bal in één keer door. Spahić is nu in balbezit. Spahić haalt uit met een fantastische trap. Peixeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Herbapol Klęka SA 1:0

12e minuut.
Borso probeert naar een medespeler te passen. Spahić rent richting de bal. Spahić speelt de bal door. Pilarz rent richting de bal. Pilarz draait met de bal, schiet en ... Peixeiro bokst de bal weg.

14e minuut.
Spahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahić speelt de bal door. Borso is nu in balbezit. Borso geeft een lange en hoge pass. Pilarz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kaćanski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klonowski heeft problemen om de bal te vangen. Klonowski probeert naar een medespeler te passen. Sergiejew geeft de bal voor. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
_Włatcy_Móch_ - Herbapol Klęka SA 1:1

24e minuut.
Klungelig pakt Ağaoğlu de bal. Ağaoğlu passt de bal met de wreef. Bălăcescu speelt de bal door. Borso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cuellar is nu in balbezit. Günal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuellar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fuzileiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inworp. Günal met de inworp. Borso is nu in balbezit. Borso geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peixeiro speelt de bal door. Borso kopt de bal weg. Spahić is nu in balbezit. Spahić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Herbapol Klęka SA 2:1

35e minuut.
Daar is Stančević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančević onderschept slim de pass. Spahić rent richting de bal. Spahić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pilarz is nu in balbezit. Pilarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Herbapol Klęka SA 3:1

37e minuut.
Klonowski is nu in balbezit. Klonowski probeert naar een medespeler te passen. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar schiet op doel. Paal!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağaoğlu met een snelle inworp. Sergiejew probeert naar een medespeler te passen. Wojtowicz is nu in balbezit. Wojtowicz passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Fuzileiro de bal. Borso rent richting de bal. Borso passt de bal zonder na te denken. Daar is Spahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spahić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 32%, Herbapol Klęka SA 68%.
_Włatcy_Móch_ - Herbapol Klęka SA 3:1

48e minuut.
Ağaoğlu met een sublieme pass. Stančević onderschept slim de pass. Pilarz heeft problemen om de bal te vangen. Pilarz draait met de bal, schiet en ... Peixeiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Stančević kopt de bal weg. Sergiejew speelt de bal door. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Szwech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Herbapol Klęka SA 3:2

56e minuut.
Spahić rent richting de bal. Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăcescu geeft een lange en hoge pass. Pilarz is nu in balbezit. Pilarz schiet op doel. Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spahić is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borso zal de hoekschop nemen. Pilarz springt en kopt de bal. Peixeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağaoğlu met de inworp. Pilarz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Piasecki de bal. Piasecki geeft de bal voor. Klonowski kopt de bal weg. Cuellar rent richting de bal. Cuellar schiet op doel. Szwech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zalluhoğlu komt het veld opgelopen. Cardei komt het veld opgelopen. Della Valentina komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Borso rent richting de bal. Borso passt de bal met de wreef. Cardei met een sublieme pass. Zalluhoğlu is nu in balbezit. Zalluhoğlu draait met de bal, schiet en ... Peixeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Zeigbo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Hojnoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hojnoš probeert naar een medespeler te passen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski geeft de bal voor. Hojnoš met een sublieme pass. Klungelig pakt Zeigbo de bal. Zeigbo schiet op doel. Szwech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Borso rent richting de bal. Borso geeft de bal voor. Cardei heeft problemen om de bal te vangen. Zalluhoğlu rent richting de bal. Zalluhoğlu schiet op doel. Peixeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pakos komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu geeft de bal voor. Zalluhoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalluhoğlu schiet op doel. Peixeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Herbapol Klęka SA 4:2

82e minuut.
Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz met een sublieme pass. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu geeft een lange en hoge pass. Zalluhoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Della Valentina geeft een lange en hoge pass. Günal controleert de bal met de borst. Günal geeft de bal voor. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar draait met de bal, schiet en ... Szwech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Servetli de bal. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Herbapol Klęka SA 4:3

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borso zal de hoekschop nemen. Zalluhoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zalluhoğlu schiet op doel. Peixeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Herbapol Klęka SA 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 39%, Herbapol Klęka SA 61%.
_Włatcy_Móch_ - Herbapol Klęka SA 5:3