Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:31
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Ży(L)eta
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 37421
Lunatic Asylum MATEUSZ I BARTOSZ
017v Tactiek teraz do boju
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 59.1
redelijk Schieten uitmuntend
solide Passen solide
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Damiano rent richting de bal. Damiano passt de bal zonder na te denken. Neves rent richting de bal. Neves draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gesualdi speelt de bal door. Gadelha rent richting de bal. Gadelha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - MATEUSZ I BARTOSZ 0:1

7e minuut.
Heus met een sublieme pass. Vidić rent richting de bal. Damiano begaat een overtreding. Damiano krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Gesualdi is nu in balbezit. Gesualdi probeert naar een medespeler te passen. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego haalt uit met een fantastische trap. Nurci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - MATEUSZ I BARTOSZ 0:2

15e minuut.
Rajšić geeft een hoge lob. Daar is Lamego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha geeft een hoge lob. Neves maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lamego probeert de bal met de borst te controleren. Gadelha rent richting de bal. Gadelha probeert naar een medespeler te passen. Neves rent richting de bal. Neves draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Gadelha met een sublieme pass. Lamego is nu in balbezit. Lamego draait met de bal, schiet en ... Jonckheere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nurci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - MATEUSZ I BARTOSZ 0:3

31e minuut.
Grugiel verovert de bal door een tackle van achteren. Grugiel met een sublieme pass. Gadelha speelt de bal door. Daar is Neves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neves haalt uit met een fantastische trap. Nurci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lamego rent richting de bal. Lamego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - MATEUSZ I BARTOSZ 0:4

39e minuut.
Floriani is nu in balbezit. Floriani met een sublieme pass. Antolik rent richting de bal. Antolik schiet op doel. Kalkar probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunatic Asylum 62%, MATEUSZ I BARTOSZ 38%.
Lunatic Asylum - MATEUSZ I BARTOSZ 0:4

47e minuut.
Gesualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriani begaat een overtreding. Gesualdi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gordo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Neves maakt een snoekduik en kopt de bal. Nurci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - MATEUSZ I BARTOSZ 0:5

54e minuut.
Damiano met een sublieme pass. Gadelha rent richting de bal. Gadelha passt de bal zonder na te denken. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gordo passt de bal zonder na te denken. Damiano rent richting de bal. Damiano met een sublieme pass. Neves rent richting de bal. Neves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gesualdi probeert naar een medespeler te passen. Gordo probeert naar een medespeler te passen. Lamego rent richting de bal. Lamego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - MATEUSZ I BARTOSZ 0:6

63e minuut.
Floriani is nu in balbezit. Gordo speelt de bal door. Lamego is nu in balbezit. Lamego draait met de bal, schiet en ... Nurci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - MATEUSZ I BARTOSZ 0:7

67e minuut.
Heus speelt de bal door. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antolik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kalkar geeft de bal voor. Gordo met een sublieme pass. Gesualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesualdi geeft een lange en hoge pass. Daar is Schafranek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nurci speelt de bal door. Antolik kopt de bal weg. Damiano is nu in balbezit. Damiano heeft problemen om de bal te vangen. Damiano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajšić is nu in balbezit. Lamego verovert de bal door een tackle van achteren. Lamego haalt uit met een fantastische trap. Nurci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatic Asylum - MATEUSZ I BARTOSZ 0:8

89e minuut.
Peters geeft een hoge lob. Damiano kan de bal niet met de borst controleren. Damiano passt de bal zonder na te denken. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego haalt uit met een fantastische trap. Nurci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunatic Asylum 73%, MATEUSZ I BARTOSZ 27%.
Lunatic Asylum - MATEUSZ I BARTOSZ 0:8