Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Ratown Zemborzyn Galacticos
14134 Tactiek Moja 2 off
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
7 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 59.9
solide Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Temelkoski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pohl. Temelkoski raakt geblesseerd tijdens het duel. Temelkoski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pallis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kulas is nu in balbezit. Kulas speelt de bal door. Centonze rent richting de bal. Rembisz onderschept slim de pass. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. Colussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cegła heeft problemen om de bal te vangen. Cegła passt de bal met de wreef. Kłos heeft problemen om de bal te vangen. Kłos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Zemborzyn Galacticos 0:1

15e minuut.
Peigneur heeft problemen om de bal te vangen. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Peigneur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peigneur krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kłos is nu in balbezit. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz geeft een hoge lob. Kłos rent richting de bal. Kłos schiet op doel. Colussi bokst de bal weg.

26e minuut.
Hašek is nu in balbezit. Hašek passt de bal met de wreef. Kłos rent richting de bal. Kłos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Centonze kopt de bal weg. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas passt de bal zonder na te denken. Daar is Rembisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rembisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Zemborzyn Galacticos 0:2

29e minuut.
Roszak met een sublieme pass. Kulas met een sublieme pass. Rembisz rent richting de bal. Rembisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Zemborzyn Galacticos 0:3

34e minuut.
Hašek is nu in balbezit. Hašek speelt de bal door. Kulas is nu in balbezit. Kulas geeft een lange en hoge pass. Rembisz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek geeft de bal voor. Roszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz onderschept slim de pass. Rembisz schiet op doel. Colussi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Mihu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cambronero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Brhel passt de bal zonder na te denken. Rembisz is nu in balbezit. Peigneur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Peigneur krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 60%, Zemborzyn Galacticos 40%.
Fc. Ratown - Zemborzyn Galacticos 0:3

59e minuut.
Hartmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brhel is nu in balbezit. Pallis verovert de bal door een tackle van achteren. Pallis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cegła met een sublieme pass. Mihu speelt de bal door. Kraljić is nu in balbezit. Kraljić geeft de bal voor. Pallis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kloskowski komt het veld opgelopen. Najman komt het veld opgelopen. Tyfus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 45%, Zemborzyn Galacticos 55%.
Fc. Ratown - Zemborzyn Galacticos 0:3