Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKSTychy1971 FC Palmo
4-1-3-2-1 Tactiek Palmo
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
55.9 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten good
adequate Passen solid
excellent Verdedigen very good


14e minuut.
Plevák probeert naar een medespeler te passen. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - FC Palmo 0:1

29e minuut.
Plevák bereikt de bal nog maar net als eerste. Plevák met een sublieme pass. Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski verovert de bal door een tackle van achteren. Pazderski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mijakowski kopt de bal weg. Verteletskiy rent richting de bal. Verteletskiy passt de bal in één keer door. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 53%, FC Palmo 47%.
GKSTychy1971 - FC Palmo 0:1

46e minuut.
Verteletskiy passt de bal zonder na te denken. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fachica. Fachica krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Cambojano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Przeczek de bal. Potoczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potoczak krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kačavenda met een sublieme pass. Pascalin kopt de bal weg. Castanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanho geeft een lange en hoge pass. Verteletskiy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Urem kopt de bal weg. Przeczek geeft een hoge lob. Buitenspel voor Cernea. Goede buitenspelval van de verdediging. Humulescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kiełczykowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Cambojano controleert de bal met de borst. Plevák rent richting de bal. Plevák speelt de bal door. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu begaat een overtreding. Pascalin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castanho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cernea springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Przeczek geeft een lange en hoge pass. Urem kopt de bal weg. Stępień bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Verteletskiy draait met de bal, schiet en ... Lago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKSTychy1971 - FC Palmo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 60%, FC Palmo 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKSTychy1971 - FC Palmo 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 34%, FC Palmo 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKSTychy1971 - FC Palmo 1:1

112e minuut.
Plevák met een sublieme pass. Kiełczykowski is nu in balbezit. Davidovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davidovici krijgt een gele kaart. Kiełczykowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Plevák neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

116e minuut.
Parrinello kopt de bal weg. Humulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verteletskiy is nu in balbezit. Verteletskiy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 59%, FC Palmo 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKSTychy1971 - FC Palmo 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Kiełczykowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kačavenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pascalin neemt zijn aanloop. Lago bokst de bal weg.
---
Pazderski neemt de penalty, wat een uithaal! Kačavenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - FC Palmo 1:2
---
Cernea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKSTychy1971 - FC Palmo 2:2
---
Plevák neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kačavenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - FC Palmo 2:3
---
Mijakowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKSTychy1971 - FC Palmo 3:3
---
Fachica neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kačavenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Castanho neemt de penalty, wat een uithaal! Lago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Potoczak neemt zijn aanloop. Kačavenda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - FC Palmo 3:4
---
Verteletskiy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Lago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKSTychy1971 - FC Palmo 4:4
---
Morela kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Przeczek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
---
Stępień neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kačavenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Waleński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lago bokst de bal weg.
---
Soboczyński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - FC Palmo 4:5
---
Davidovici legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lago bokst de bal weg.
---