Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LITRIPOOL Yaro FC
442 Tactiek Y_defoffwin
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.3 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten very good
very good Passen good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Turunen onderschept slim de pass. Turunen speelt de bal door. Patalan met een sublieme pass. Duvillier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvillier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patalan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bafia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bafia geeft een lange en hoge pass. Kambuaya springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Turunen is nu in balbezit. Turunen passt de bal met de wreef. García Pulido heeft problemen om de bal te vangen. García Pulido geeft een hoge lob. Grundy krijgt zijn hoofd ertegen. Żuchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Supriono geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deli met een snelle inworp. Kiljan geeft de bal voor. Bykovas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Jarek kopt de bal weg. García Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pulido passt de bal met de wreef. Bykovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bykovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Bykovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García Pulido geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grundy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LITRIPOOL - Yaro FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LITRIPOOL 46%, Yaro FC 54%.
FC LITRIPOOL - Yaro FC 1:0

46e minuut.
Biżek komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Juhos rent richting de bal. Juhos met een sublieme pass. Mierzwiak speelt de bal door. Kambuaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambuaya haalt uit met een fantastische trap. Harasimowicz bokst de bal weg. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvillier begaat een overtreding. Duvillier krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Turunen met een sublieme pass. García Pulido heeft problemen om de bal te vangen. García Pulido passt de bal zonder na te denken. Bykovas is nu in balbezit. Bykovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Turunen is nu in balbezit. García Pulido is nu in balbezit. García Pulido passt de bal zonder na te denken. Daar is Bykovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bykovas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Deli met een snelle inworp. Kiljan is nu in balbezit. Kiljan geeft een hoge lob. García Pulido is nu in balbezit. García Pulido draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Baryła kopt de bal weg. Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan begaat een overtreding. Patalan krijgt een gele kaart. Kiljan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

88e minuut.
Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki geeft een hoge lob. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan geeft de bal voor. Duvillier springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Deli rent richting de bal. Supriono verovert de bal door een tackle van achteren. Supriono geeft de bal voor. Patalan is nu in balbezit. Patalan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LITRIPOOL 49%, Yaro FC 51%.
FC LITRIPOOL - Yaro FC 1:0