Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bydlaki SCe Dobzi jak chleb
ZADYMKA Tactiek 1046
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
56.2 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Złotnik speelt de bal door. Ahmad Rakhli rent richting de bal. Ahmad Rakhli geeft een hoge lob. Złotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Pasios kopt de bal weg. Ahmad Rakhli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Rakhli geeft een lange en hoge pass. Złotnik is nu in balbezit. Złotnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Stamatović kopt de bal weg. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pasios de bal. Pasios geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pasios kan de bal niet met de borst controleren. Orayani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasios is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Orayani de bal. Tomašić met een snel genomen vrije trap. Refaeli probeert de bal aan de voet te houden. Stamatović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kovácsevics probeert naar een medespeler te passen. Mehl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tomašić de bal. Złotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Pielorz geeft een hoge lob. Paiva is nu in balbezit. Paiva probeert naar een medespeler te passen. Pasios geeft een hoge lob. Stamatović krijgt zijn hoofd ertegen. Hässler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Ahmad Rakhli met een sublieme pass. Złotnik is nu in balbezit. Areco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Areco krijgt een gele kaart. Złotnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mehl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Złotnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ahmad Rakhli geeft een hoge lob. Areco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šimsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesci is nu in balbezit. Pesci haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Pesci kopt de bal weg. Hatłas rent richting de bal. Arues rent richting de bal. Złotnik rent richting de bal. Złotnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Areco maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jelonek rent richting de bal. Kovácsevics rent richting de bal. Jelonek onderschept slim de pass. Jelonek schiet op doel. Hässler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Hässler trapt de bal weg. Hatłas kopt de bal weg. Złotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci draait met de bal, schiet en ... Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Złotnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotnik schiet op doel. Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Figueredo is nu in balbezit. Figueredo passt de bal met de wreef. Daar is Refaeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Refaeli de bal. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Dobzi jak chleb 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydlaki SCe 50%, Dobzi jak chleb 50%.
Bydlaki SCe - Dobzi jak chleb 1:0

46e minuut.
Paneleiro komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mehl is nu in balbezit. Mehl passt de bal in één keer door. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bydlaki SCe - Dobzi jak chleb 1:1

61e minuut.
Figueredo speelt de bal door. Haraburda speelt de bal door. Pasios speelt de bal door. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Mehl de bal. Mehl geeft de bal voor. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Dobzi jak chleb 1:2

75e minuut.
Kovácsevics probeert naar een medespeler te passen. Refaeli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pielorz de bal onder controle te krijgen. Hatłas rent richting de bal. Hatłas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydlaki SCe 46%, Dobzi jak chleb 54%.
Bydlaki SCe - Dobzi jak chleb 1:2