Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna Black&White
MACIEK Tactiek sk-
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 61.9
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Ďatel geeft de bal voor. Inworp. Teaero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salmistu geeft een lange en hoge pass. Vicente springt en kopt de bal. Gręda bokst de bal weg.

6e minuut.
Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente met een sublieme pass. Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi schiet op doel. Gręda bokst de bal weg.

7e minuut.
Salmistu is nu in balbezit. Salmistu probeert naar een medespeler te passen. Pihlajakangas rent richting de bal. Pihlajakangas geeft een hoge lob. Vicente krijgt zijn hoofd ertegen. Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Bérczy passt de bal in één keer door. Pihlajakangas is nu in balbezit. Pihlajakangas geeft de bal voor. Iacomi maakt een snoekduik en kopt de bal. Gręda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Black&White 0:1

15e minuut.
Gręda trapt de bal weg. Łęgosz kopt de bal weg. Hoàng Tú rent richting de bal. Hoàng Tú geeft een lange en hoge pass. Barkóczi springt en kopt de bal. Ötkün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Teaero is nu in balbezit. Teaero passt de bal in één keer door. Smiorcăilă rent richting de bal. Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente draait met de bal, schiet en ... Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Black&White 0:2

23e minuut.
Mirtsos met een sublieme pass. Salmistu is nu in balbezit. Salmistu geeft de bal voor. Vicente rent richting de bal. Vicente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Black&White 0:3

25e minuut.
Bricout passt de bal in één keer door. Barkóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkóczi schiet op doel. Bărbat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ötkün werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Black&White 1:3

28e minuut.
Teaero met een snelle inworp. Salmistu probeert naar een medespeler te passen. Iacomi is nu in balbezit. Iacomi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gręda speelt de bal door. Łęgosz heeft problemen om de bal te vangen. Salmistu met een sublieme pass. Iacomi rent richting de bal. Iacomi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vicente kopt de bal weg. Daar is Smiorcăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iacomi onderschept slim de pass. Iacomi haalt uit met een fantastische trap. Gręda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pihlajakangas rent richting de bal. Pihlajakangas geeft de bal voor. Smiorcăilă is nu in balbezit. Iacomi verovert de bal door een tackle van achteren. Iacomi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Black&White 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Jaszkowa Dolna 72%, Black&White 28%.
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Black&White 1:4

54e minuut.
Smiorcăilă rent richting de bal. Smiorcăilă geeft een hoge lob. Bricout kopt de bal weg. Barkóczi rent richting de bal. Barkóczi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Teaero rent richting de bal. Teaero passt de bal in één keer door. Pihlajakangas probeert naar een medespeler te passen. Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi draait met de bal, schiet en ... Gręda bokst de bal weg.

66e minuut.
Łęgosz speelt de bal door. Birardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardi geeft een lange en hoge pass. Iacomi is nu in balbezit. Iacomi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Black&White 1:5

70e minuut.
Biksadský passt de bal in één keer door. Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi speelt de bal door. Vicente rent richting de bal. Vicente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zawodny kopt de bal weg. Bărbat onderschept slim de pass. Birardi met een sublieme pass. Klungelig pakt Iacomi de bal. Iacomi draait met de bal, schiet en ... Gręda bokst de bal weg. Vicente is nu in balbezit. Vicente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Black&White 1:6

82e minuut.
Bérczy met de inworp. Salmistu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmistu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pihlajakangas de bal. Pihlajakangas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vicente rent richting de bal. Vicente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Black&White 1:7

84e minuut.
Hoàng Tú is nu in balbezit. Hoàng Tú geeft de bal voor. Bérczy heeft problemen om de bal te vangen. Barkóczi is nu in balbezit. Barkóczi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Birardi onderschept slim de pass. Zawodny verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Tú rent richting de bal. Hoàng Tú geeft een hoge lob. Barkóczi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bricout passt de bal met de wreef. Daar is Hoàng Tú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Tú passt de bal met de wreef. Barkóczi is nu in balbezit. Barkóczi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Jaszkowa Dolna 49%, Black&White 51%.
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Black&White 1:7